• 瀏覽: 8,904
  • 回覆: 38
最近Disney+成為串流電影愛好者的熱門話題,有網民在討論區大呻,指自己與陌生人「夾份」付費Disney+帳戶,但在付款後一天即被踢走,不能再登入使用服務⋯⋯

這新聞比較似廣告類型,
我就覺得夾錢唔係問題, 但會至於無朋友到要搵陌生人夾嗎?親戚朋友同學咁多選擇搵2,3個夾每人廿皮有幾難?
你當人手足, 人地當你76, 清醒下啦.

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/與陌生人夾disney-帳戶-付款後-日即被踢-網民批唔抵可憐-122916231.html

手JOKE 就有份

豬左自己收埋算啦, 仲放上網講.

香港人係咁......縮骨+算爆+老x土

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2021-11-23 08:43 AM 發表
最近Disney+成為串流電影愛好者的熱門話題,有網民在討論區大呻,指自己與陌生人「夾份」付費Disney+帳戶,但在付款後一天即被踢走,不能再登入使用服務⋯⋯

這新聞比較似廣告類型,
我就覺得夾錢唔係問題, 但會至於無朋友到要搵陌生人夾嗎?親戚朋友同學咁多選擇搵2,3個夾每人廿皮有幾難?
你當人手足, 人地當你76, 清醒下啦.

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/與陌生人夾disney-帳戶-付款後-日即被踢-網民批唔抵可憐-122916231.html
香港地坐巴士, 1家人, 朋友都係分開坐既多.....
老公坐前排老婆坐後排....
同陌生人坐都唔同老公/婆etc坐都大把啦.....

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-11-23 08:48 AM 發表
豬左自己收埋算啦, 仲放上網講.
同意
他們香港人就是傻迫,
網傳什至有香港人付款購了數百萬超級市場現金券,怎知付款后也給人踢了

我屋企有個netflix,都免費畀其他親戚朋友用,十零廿蚊都唔知收嚟做乜,大家有份睇開開心心仲好啦

幾拾蚊都要夾就真係低鳩死啦,做得爛屍都係睇返高收視啦

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-23 08:52 AM 發表
又香港人話香港人乜乜柒柒香港人原L來又係仆街香港人🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 凡間疑惑的作業 於 2021-11-23 09:54 AM 發表

又香港人話香港人乜乜柒柒香港人原L來又係仆街香港人🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
根本就係

想當年公司係大陸開廠......d香港人真係當自己皇帝咁, 個格衰到冇人有

買老翻LV重要講價, 又話唔似, 唔對花 (吊, 咁不如買個真啦).....
我心諗dllm $80, 老翻咪算lor.........講$30....cheap能到呢

講真幾十蚊個月,夾乜鬼吖?

成日係網上見到有人出Post搵人夾呢樣果樣
心諗 傻的嗎

70蚊一個月都出唔起好心就唔好睇啦

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-11-23 10:06 AM 發表
成日係網上見到有人出Post搵人夾呢樣果樣
心諗 傻的嗎
以前地鐵重係用儲值飛年代.....真係係咩側魚涌約好換飛.........
唔當過海慳幾蚊.......

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-23 08:52 AM 發表
同意
他們香港人是這樣,
網傳他們香港人為了十多二十塊錢,什至當緩交,根本他們香港人就是低素質

主題標籤 #disneyplus
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]