• 瀏覽: 20,907
  • 回覆: 141
  • 追帖: 2
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-11-23 10:57 AM 移動
引用:
原帖由 4player 於 2021-11-23 08:09 AM 發表

即場有真西睇可比較一下
即係ロシア(露西亞)

熱賣及精選
引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-11-22 11:51 PM 發表

廣東 丹霞山風景區~
陽元石

性本善, 無咩怕.
台灣一個廿幾歲既KOL, 自己割大陰唇, 都有直播俾大家睇, 之後仲有開箱片俾大家睇番塊肉.
仲咁古老石山?

引用:
原帖由 Qqoobbaa3333 於 2021-11-22 11:42 PM 發表

「如果你嘅陰部識唱歌,你覺得佢會唱咩歌?」談到陰部,很多人會感到羞於啓齒,大眾仍難以自在地討論女性身體及性事,"Dear Labia"背後的女性團隊

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211122/539502723918204928259386.jpeg/R4y1RP61burq9cKCWnlH25uCbkGaywrrgQfh1oEH4dY

...
西咸大特寫, 乜都睇哂, 仲要有埋汁液流出, 夠哂寫實

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-11-22 11:59 PM 發表

即係冇嘢搵嘢搞囉.
真係冇人知女人塊嘢係乜嘢形狀咩, 人人都知而不言而已, 依家要整成模型展覽, 只係掛羊頭賣狗肉把色情正規化.
下次就開麵包店, 製造呢種麵包去大賣特賣.
有商機

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-11-22 11:59 PM 發表

即係冇嘢搵嘢搞囉.
真係冇人知女人塊嘢係乜嘢形狀咩, 人人都知而不言而已, 依家要整成模型展覽, 只係掛羊頭賣狗肉把色情正規化.
下次就開麵包店, 製造呢種麵包去大賣特賣.
牛脷蘇😛😛

引用:
原帖由 Qqoobbaa3333 於 2021-11-22 11:42 PM 發表

「如果你嘅陰部識唱歌,你覺得佢會唱咩歌?」談到陰部,很多人會感到羞於啓齒,大眾仍難以自在地討論女性身體及性事,"Dear Labia"背後的女性團隊

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211122/539502723918204928259386.jpeg/R4y1RP61burq9cKCWnlH25uCbkGaywrrgQfh1oEH4dY

...
去情趣用品店買AV女優假陰道咪得囉

會唔會有即場倒模睇

又是 民主自由人權 的副產品,遺禍社會,睇下香港近期發生多個宗強姦事件,還不醒覺!

既然有鮑魚模型,遲吓要整返個巨腸模型,男女平等嘛。

引用:
原帖由 banjo. 於 22-11-2021 23:53 發表

喺咸網打個'閪'字, 睇到你唔睇.
.

附件

Screenshot_20211123-085902.png(1.62 MB)

2021-11-23 09:01 AM

不如直接除褲展現真器米仲好 但不要爛gap 要無毛粉紅一線包

去街市就有得睇仲可以買來食,係鮮鮑😂😂妳隻飽就留番夜晚先至睇啦😂😂

有冇真人幅相去比你知呢個倒模來自邊位真身架?  

引用:

...
岸鳩無極限  將常識商業化! 為左小小錢 d人有咩做吾出?

提示:支持鍵盤翻頁左 右