• 瀏覽: 29,274
  • 回覆: 142
  • 追帖: 1
+7
識就俾你笑死

無x聊

學日本仔食屎啦……教你懂得自己舊屎

on9當新鮮

揾鏡狗合辦啦
成班閪樣
🐶🐶🐶

異形年代隻Facehugger已經係照女性陰部設計…而家四仔更加係清楚過乜,無乜新奇🙄

引用:
原帖由 Qqoobbaa3333 於 2021-11-22 11:42 PM 發表
「如果你嘅陰部識唱歌,你覺得佢會唱咩歌?」談到陰部,很多人會感到羞於啓齒,大眾仍難以自在地討論女性身體及性事,"Dear Labia"背後的女性團隊

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211122/539502723918204928259386.jpeg/R4y1RP61burq9cKCWnlH25uCbkGaywrrgQfh1oEH4dY

...
是否在M+藝術館有得睇?

我覺得同一般器宮冇咩分別,食色性也。係大個仔自然走上前人傳宗接代生活方式,只有分遲到定早到而已。
西方擅長炒作性話題,是因為白人目前站在雄性鏈最上層,無憂冇女人供他們性樂,炒作目的係挑動國外吊絲級別男性使其達到沉溺於白人創造性商業圈裏。

假西飛機杯出咗咁耐,你而家整呢d當創新?真係垃圾

引用:
原帖由 annabb 於 2021-11-23 12:22 AM 發表

多九魚,你唔整背脊後尾枕?
大部分人係一樣 但係塊野 真係唔係個個人都一樣

後生 老 細路仔 都唔同樣

想睇吓自己塊野係咩樣 有乜問題?

如果男人睇唔到自己條野生成點 我覺得都會想睇吓 

如果覺得冇問題 咁點解你要照鏡? 冇人可以見到自己個樣 所以先要照鏡 

去街市睇下個牛肺咪得囉

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-11-23 12:32 AM 發表

陰元石呢
千里迢迢來看洞,一洞長在茅草中。
   只能遠看不能用,一場歡喜一場空。
   千里迢迢來看洞,原來只是一條縫。
   男人看了心動動,可惜中看不中用。

記得以前日本有個宅男自製及收藏呢類陰部石贏模型,結果被判刑。

唔知班女整緊果時係咪照住鏡來整呢?整完之後要睇吓似唔似先得喎

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-11-22 11:47 PM 發表
又話男女平等,幾時有尻模展?
其實你知唔知乜嘢叫做尻?上網查吓

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]