• 瀏覽: 29,324
  • 回覆: 142
  • 追帖: 1
+7
人歡喜嘅倒模!!閪晒!!

引用:
原帖由 Qqoobbaa3333 於 2021-11-22 23:42 發表
「如果你嘅陰部識唱歌,你覺得佢會唱咩歌?」談到陰部,很多人會感到羞於啓齒,大眾仍難以自在地討論女性身體及性事,"Dear Labia"背後的女性團隊

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211122/539502723918204928259386.jpeg/R4y1RP61burq9cKCWnlH25uCbkGaywrrgQfh1oEH4dY

...
點解呢? 要倒摸一隻手, 好易理解, 因為雙手係凸出嚟
但如果係一個凹嘅地方, 點倒摸? 好難想像有人可以倒摸個口喎
頂多只係得口唇

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-11-23 01:04 AM 發表

大部分人係一樣 但係塊野 真係唔係個個人都一樣

後生 老 細路仔 都唔同樣

想睇吓自己塊野係咩樣 有乜問題?

如果男人睇唔到自己條野生成點 我覺得都會想睇吓 

如果覺得冇問題 咁點解你要照鏡? 冇人可以見到自己個樣 所以先要照鏡 
既然照鏡自己都已經睇得到,咁點解仲要倒模公諸於世?

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-11-25 02:36 PM 發表

既然照鏡自己都已經睇得到,咁點解仲要倒模公諸於世?
比自己觀賞有咩問題? 又唔係比你睇

飛機杯又唔見你嘈?

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-11-25 09:58 PM 發表

比自己觀賞有咩問題? 又唔係比你睇

飛機杯又唔見你嘈?
係囉,自己照鏡自己欣賞咪得囉,咁做乜又要倒模出嚟比人睇咁淫賤?你唔比人睇咁又九唔搭八咁倒嚟托咩!?
唔好意思,我從來都需要用飛機杯,留返問下慢用!

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-11-26 10:10 AM 發表

係囉,自己照鏡自己欣賞咪得囉,咁做乜又要倒模出嚟比人睇咁淫賤?你唔比人睇咁又九唔搭八咁倒嚟托咩!?
唔好意思,我從來都需要用飛機杯,留返問下慢用!
你唔鍾意咪唔好去參觀 冇人迫你睇喎

AV 夠大把人睇 仲乜要拍AV 比人睇?

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-11-26 11:23 AM 發表

你唔鍾意咪唔好去參觀 冇人迫你睇喎

AV 夠大把人睇 仲乜要拍AV 比人睇?
原來又係D反駁唔到人就轉移視線搬龍門嘅奇才

冇咁多幸運兒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]