• 瀏覽: 2,777
  • 回覆: 20
+4
提示: 違規內容已被屏蔽
警察對自己組織內部既害群之馬,一向都絕不姑息。

班黃撚唔明架啦。反正佢地只係一堆垃圾聚埋一齊。成班文宣都係小學雞,衰野收埋當無野。

犯法就拉,好似d人咁咩敢做唔敢認

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2021-11-21 03:31 PM 發表

班黃撚唔明架啦。反正佢地只係一堆垃圾聚埋一齊。成班文宣都係小學雞,衰野收埋當無野。
支持警隊清除敗類!

黑警 黃絲?

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2021-11-21 15:31 發表

不嬲都係,黃霉又小題大做

唔理咩人,犯法就拉,唔好講咩違法達義呢啲廢話。

引用:
原帖由 ppp1983 於 2021-11-21 07:42 PM 發表
樹大有枯枝
廢柴垃圾黃罩狗黑罩狗,宜家唔敢上連登、唔敢用Telegram、唔敢貼爛膿牆、FB都唔敢上呀!唯有係香討狂發鳩帖摟屌囉!刷下存在感囉!當自己仲繼續係度肛服緊香港㗎啦!係黃黑畜貧友圈度繼續扮熱血扮勇武囉!

志在呃下like 呃下蝦條囉!
唔敢暴動唔敢非法集結唔敢面對香港警察,咪發鳩帖唱衰警察!自己打下飛機自high下囉!

引用:
原帖由 ppp1983 於 2021-11-21 03:29 PM 發表
據了解, 兩名反黑組警務人員,被指涉嫌使用虛假文書,以索取與其職務無關的案件資料,昨日(20 日)被捕,2 人正被扣留調查。

據指,警方主動調查後發現事件,兩人分別為男警署警長及男警員。來自油尖警區反黑組,由有組織罪案及三合會調查科(O記)調查今次案件。

好少事者,大事化小,小事化無得啦

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com/society/a_消息兩男警被捕-涉虛假文書索取與職務無關資料
支持警隊清瘀血,黃人就唔洗清瘀血喇,十個有九個都仆街黎,清完驚歸零

無間道!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]