• 瀏覽: 11,447
  • 回覆: 49
人和豬有分別嗎? 沒有
你應該像野豬一樣被誘殺嗎?
那不是普通的打隻蚊而是謀殺,殺貓殺狗也是要坐監的

獵殺野豬極普遍,全世界好多人犯法

Boar hunting
https://en.wikipedia.org/wiki/Boar_hunting

SPCA每年都會人道毀滅唔小冇人領養嘅貓狗,同而家殺野豬一樣,不如你同政府講捉到D野豬你全部攞晒返屋企養,你有財力做到政府可能唔介意㗎。

引用:
原帖由 rrt202 於 2021-11-20 10:29 PM 發表
人和豬有分別嗎? 沒有
雞肉你食嗎,豬肉你食嗎,牛肉你食嗎,羊肉你食嗎,魚肉你食嗎,,,聖母上身嗎,陰人一年殺800頭野豬呀豬西

引用:
原帖由 rrt202 於 2021-11-20 10:29 PM 發表
人和豬有分別嗎? 沒有
人和豬有分別嗎? 都問得出,閣下真正係智將。
仲有,而家唔係張三李四求其一件上街殺野豬,係政府殺,政府莫講殺豬,殺人都可以合法,死刑,戰爭,警察執法,政府人員係可以合法殺人。

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-11-21 12:24 AM 發表
SPCA每年都會人道毀滅唔小冇人領養嘅貓狗,同而家殺野豬一樣,不如你同政府講捉到D野豬你全部攞晒返屋企養,你有財力做到政府可能唔介意㗎。
野豬係野外生活的,訓街既人有屋住未?

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-11-21 12:39 AM 發表

雞肉你食嗎,豬肉你食嗎,牛肉你食嗎,羊肉你食嗎,魚肉你食嗎,,,聖母上身嗎,陰人一年殺800頭野豬呀豬西
食啊,人肉你食唔食?

引用:
原帖由 rrt202 於 2021-11-21 07:07 AM 發表

食啊,人肉你食唔食?
唔夠講就車到火星呀,笑狗死人咩

澳洲大規模捕殺袋鼠,黃人點睇?

引用:
人和豬有分別嗎? 沒有
黃屎信晒毒果d假新聞
黃屎的確同豬冇分別

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2021-11-21 08:38 AM 發表

黃屎信晒毒果d假新聞
黃屎的確同豬冇分別
我不是黃屎

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-11-21 08:00 AM 發表

唔夠講就車到火星呀,笑狗死人咩
你是從火星來?難怪沒人性

引用:
人和豬有分別嗎? 沒有
扭曲漁護署原意,執著誘殺。

清楚前文後理嗎?

殺果D係俾唔生性的市民餵飼開,改變了習性而可能對市民做成滋擾。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-11-21 12:39 AM 發表

陰國人一年先殺 800隻野豬? 尾國人一晚就殺 109隻。

https://youtu.be/C9fH-Ms_dlk

引用:
人和豬有分別嗎? 沒有
撚樣!收到柯打再出泥玩嘢呀!
搗亂.失敗.再搗亂,再失敗,直至烕亡
黃蓄的下場

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]