• 瀏覽: 47,571
  • 回覆: 336
+5
香港人慣咗一去到商場咩都買到,生活樣樣嘢都好方便,而且香港各方面都好有制度好有效率,我真係唔9信去到英國會覺得好幸福(除咗子女英文的確會叻之外)。

黃蟲曱甴過去係咬人福利

吓, DLLM唔能早講? 好彩張救命身份証仲未剪啫, 大不了又返嚟

唔L係呀,要黃L用腦L嘢?!都冇,典用呀
其實係咪驚其他L樣同你爭洗💩坑份工?!

我又唔信啦。又自由,學校又好,又有錢。點會講到咁差?系唔系怕多人去,分薄曬

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-11-20 03:53 PM 發表
叫D藍人千祈唔好去? 叫人不宜去~自己搶先去果招?
叫人不要移民⋯自己卻申請中
皮蛋仔做咁耐黃畜文酸,夠竟儲夠錢移民去大陰帝國未?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-11-20 03:53 PM 發表
我哋梗係唔去啦留返俾你去啦但係你去完冇返嚟喎吓記住記住唔好返嚟

呢條L樣咁多錢又自命才子點解唔幫下手足?

做乜都要想清楚㗎,蒙面才子不如教人阿媽係女人啦。

引用:
地獄大陰蒂鬼國,當然留番比黃畜享受啦!

佢幫佢代言嗰間虎泊教育倒米?

引用:
原帖由 loginiphone999 於 2021-11-20 04:59 PM 發表

有錢就唔識人了!
肯定睇唔起班窮鬼曱甴,影衰自己

引用:
原帖由 sowina 於 2021-11-20 05:16 PM 發表
香港人慣咗一去到商場咩都買到,生活樣樣嘢都好方便,而且香港各方面都好有制度好有效率,我真係唔9信去到英國會覺得好幸福(除咗子女英文的確會叻之外)。
英文叻有叉用咩,我屋企個菲傭夠英文叻啦

蠅角佬發覺唔對路 搵佢把口講啫

英國不是想象的那麼好,也不是某些人說的那麼差,黃屍應該要勇敢的去闖一闖!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]