• 瀏覽: 69,966
  • 回覆: 459
  • 追帖: 4
+5
警察18年終於做野

食環署人員向九華徑兩個經營無牌食物業的燒烤場負責人共提出42宗檢控,包括26宗拘控。就已被定罪的個案中,最高及平均罰款分別為50,000元及18,346元,當中有8名被告更被法庭判處監禁4個星期

食環一年做幾十次野 警察終於做下野

食環去左邊

6個部門最唔關事就係警察部門,廢官辦事不力,最後都係要靠警方出手,辛苦晒警察。

我諗食環又連任全年最廢政府部門,黑暴文宣又唔去清但係中國旗就拆得好快手

只可講句抵9死, 已經出晒開口牌話會拉人封艇, 唔食 BBQ會死既咩.

引用:
原帖由 dorachicken 於 2021-11-20 03:00 PM 發表
食環去左邊
Wfh

哈…開咗咁耐都冇嘢…比果班人搞一搞立刻濕曬!唔通有預謀 🤔🤔

引用:
原帖由 tom012345 於 2021-11-20 02:58 PM 發表
18年終於做野
賺到上哂岸?

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-11-20 02:56 PM 發表
荔景九華徑燒烤場無牌經營超過18年,因鄰近市區深受歡迎,疫情下生意也未受影響,每逢周末及假期,場內人頭湧湧,政府部門雖然多次掃蕩,甚至懸掛

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211120/538723461158146048596203.png/5VHuOCdeLb1ySOGtvAkuUDzQ7VmehAkWLZUOki2VDpI

警察一 ...
冚哂啲場就啱,新界都好多生霸死霸有幾多有正式地契。

引用:
原帖由 tom012345 於 2021-11-20 02:58 PM 發表
18年終於做野
睇錯18年後的終極做野

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-11-20 03:04 PM 發表
有人想擴大個失業潮
不斷設法令中小商戶企業倒閉⋯來達到1個目x
目的滅害蟲

提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]