• 瀏覽: 6,830
  • 回覆: 34
秀茂坪發生風化案。今日(18日)下午3時許,警方接報4名女子在順安邨被人非禮,於是派員到場調查。4名受害女子報稱早前亦在上址被非禮,疑有人今日重施故技,再度犯案,警員經初步調查後,以涉嫌非禮拘捕一名73歲姓魯老翁,案件交由秀茂坪警區刑事調查隊跟進。

其實佢係咪想入去獄中, 當安老院呀??

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/702501/秀茂坪七旬翁涉非禮4女子-疑再犯案斷正被捕

點非禮,係咪指插下體!?

老頭是希望能進監獄,沒錢住老人院,老了沒人照顧,之前有老頭送樓感謝女保安照顧,全港譴責,老人進監獄養老沒人譴責了吧。

黃絲銀髮族

人一世,物一世。

老淫

依條後生時肯定係雞蟲一名

有誰關心老人的性需要 

我覺得日本的 AV 女好偉大,  肯同D阿伯做 ,  肯定不是為錢的, 錢不多.

咸啊伯, 應該Cut 佢J J

記得馬莎兄講過,小童與老人同樣有需要

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-11-20 07:23 AM 發表
點非禮,係咪指插下體!?
應該唔會扯開人哋個胸圍嚟睇咁變態啩?

引用:
原帖由 蒲精之精 於 2021-11-20 09:50 AM 發表
人一世,物一世。
唔係啩!
點解唔俾錢去叫雞?!
因為非禮係免費?!

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-11-20 07:46 AM 發表
老頭是希望能進監獄,沒錢住老人院,老了沒人照顧,之前有老頭送樓感謝女保安照顧,全港譴責,老人進監獄養老沒人譴責了吧。
阿伯醒目喎!坐監有免費食住醫療,有乜冬瓜豆腐都有人辦理真係人生精彩呵!

引用:
原帖由 蒲精之精 於 2021-11-20 09:50 AM 發表
人一世,物一世。
莫非佢其實係想自殺,但又聽咗某位師兄嗡九龍灣乜乜的勸籲

引用:
原帖由 takngaihk 於 2021-11-20 10:03 AM 發表
咸啊伯, 應該Cut 佢J J
佢咁年紀,那裡切唔切都係用唔到嗰個功用囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]