• 瀏覽: 14,253
  • 回覆: 92
  • 追帖: 2
+2
立陶宛經濟與創新部長阿爾莫奈特(Ausrine Armonaite)11月19日表示,立陶宛下周將與美國進出口銀行簽訂6億美元的出口信貸協議。立陶宛除了宣布將

台灣辦事處單大龍鳳終於找數啦!
咦,咪住,WTF,6 億?
立陶宛:哥,係咪少左兩個零???

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/702905/立陶宛將與美國簽署6億美元出口信貸協議

講句實話對一個國家黎講又一件乞丐

台灣高端疫苗優先

睇清楚依啲咪就係美國賊喊捉賊嘅輸出債務危機囉

嬲死你

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-11-20 03:32 AM 發表
美式貪污賄賂政治滲透嘅手段

引用:
原帖由 maygii 於 2021-11-20 03:36 AM 發表
台灣高端疫苗優先
高端?世衞批准咗未?

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-11-20 03:38 AM 發表

睇清楚依啲咪就係美國賊喊捉賊嘅輸出債務危機囉
銀碼太細喇,得個六億美金。
老美印鈔機全開既,可能一日已經印完。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-11-20 03:45 AM 發表

高端?世衞批准咗未?
比立陶宛白老鼠打左先

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-11-20 03:32 AM 發表
貼士都唔止啦。

引用:
原帖由 maygii 於 2021-11-20 03:47 AM 發表

比立陶宛白老鼠打左先
臺灣算老幾?
係打都打咗大哥既美國貨先啦。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-11-20 03:48 AM 發表

貼士都唔止啦。
人哋可能個人收咗唔只6億呢

咁小數目,有咩用? 

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-11-20 02:57 AM 發表
立陶宛經濟與創新部長阿爾莫奈特(Ausrine Armonaite)11月19日表示,立陶宛下周將與美國進出口銀行簽訂6億美元的出口信貸協議。立陶宛除了宣布將

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211027/530142521234296832974583.jpeg/xLwbiQCkYw__4CpwtK1lP2W4FfahvBn8CmP3vwpj978?v=w1280r16_9
做咁多嘢,淨係值6億?仲係借嘅?要還㗎!

屌,早响吖,阿爺係咁咦彈個一帶一路機建俾你做都唔止啦,仲唔使還添!

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-11-20 02:57 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211027/530142521234296832974583.jpeg/xLwbiQCkYw__4CpwtK1lP2W4FfahvBn8CmP3vwpj978?v=w1280r16_9
6億?話晒都係國家喎會唔會少咗好多!晤講仲以為同省城市簽🤣😂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]