• 瀏覽: 25,131
  • 回覆: 164
  • 追帖: 1
+5
對成個國家哩講,冬奧好小既一件事,外國哩參加,大家開心玩,咁就最好,大家唔哩,咁系當無舉辦咯。以後外國有也舉辦,要中國出席時,一樣唔參加。。。未講到抵制中國咁,其實只系互制。歐美自己做自己生意,中國同第二,三。世界做。結局系點,都系未知數

老美講出人權擔憂,即九成會外交抵制了! 

唔好去囉,仲好!美國以為全世界佢話事。但唔好乞中國要出席咁咩裁減核武會。

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-11-19 08:18 AM 發表
美國總統拜登確認,正考慮外交抵制明年舉行的北京冬季奧運會。 拜登在白宮橢圓形辦公室會見到訪的加拿大總理杜魯多時,被記者問到,是否考慮外交抵制北京冬奧,他表示,這個是美方正在考慮的事情。 外交抵制意味美國不會派官員出席明年2月的北京冬奧開幕禮。白宮發言人普薩基說,考慮外交抵制是出於對新疆人權實踐狀況的擔憂。她沒有透露何時有決定,表示為總統留下作決定的空間。 在北京,外交部日前重申,北京冬奧是世界各國 ...
老尾契弟學人講人權攪掂自己屋企先喇dllm

不要認真拜爺説夢話啫!

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-11-19 08:18 AM 發表
美國總統拜登確認,正考慮外交抵制明年舉行的北京冬季奧運會。 拜登在白宮橢圓形辦公室會見到訪的加拿大總理杜魯多時,被記者問到,是否考慮外交抵制北京冬奧,他表示,這個是美方正在考慮的事情。 外交抵制意味美國不會派官員出席明年2月的北京冬奧開幕禮。白宮發言人普薩基說,考慮外交抵制是出於對新疆人權實踐狀況的擔憂。她沒有透露何時有決定,表示為總統留下作決定的空間。 在北京,外交部日前重申,北京冬奧是世界各國 ...
老美使乜咁多嘢,好似上次噉求其搵條臨記出嚟扮公安就可以啦,不過如果想搞大啲,要搵多一仟幾百條臨記出嚟喇,任何一條藉口都可以抵制,你老味鍾意點玩就點玩,中國睬佢班白痴都傻。

是但啦…日日都提住"中國中國,CHINACHINA"

中國入境防疫可能要隔離廿一日喎,班人當然唔想去啦,搵籍口啫!

政治老油條拜登支持度新低,視像見面會又沒有甜頭,又要拿中國人權講兩句

引用:
原帖由 richardli008 於 2021-11-19 09:42 AM 發表
中國入境防疫可能要隔離廿一日喎,班人當然唔想去啦,搵籍口啫!
咪係,條老嘢嚟到都要隔離廿一日啦。

美國人權問題又如何?

引用:
原帖由 1000day 於 2021-11-19 08:24 AM 發表
明年普京大帝和習大大,默姨光芒四射 拜爺只有眼光光看電視開幕禮
Shuí zàihū
可惜默姨要退位了

引用:
原帖由 怒風 於 2021-11-19 08:19 AM 發表
美國佬D藉口真係越嚟越戇鳩
唔講呢D,已經無野好講其實最衰都係中國,做得太好,攪到人地雞蛋裡面挑唔出骨頭

出爾反爾。

引用:
加油Biden!要做武將帶兵就唔怯得😌💪! 侵侵要幫下Biden完成使命💪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]