• 瀏覽: 2,678
  • 回覆: 51
(星島日報報道)民主黨日前召開中委會會議,據了解,因民主黨財政拮据,有中委提議縮減黨內在囚人士支援計畫,每月開支約十萬元。民主黨財委會召集人...

手joke, 我哋走佬打國際線 你哋日日人生更精彩

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2277152

啲錢一早比大佬分晒, 而家要眾籌先夠開支

引用:
原帖由 ar2man 於 2021-11-19 07:41 AM 發表
(星島日報報道)民主黨日前召開中委會會議,據了解,因民主黨財政拮据,有中委提議縮減黨內在囚人士支援計畫,每月開支約十萬元。民主黨財委會召集人...

手joke, 我哋走佬打國際線 你哋日日人生更精彩:smile ...
坐監都咁大使

泛民律師個個cap幾千萬,無錢?

眾籌啦,一定得。

夾帶私逃走佬
仲邊有咁多錢

引用:
原帖由 kgoal 於 2021-11-19 07:43 AM 發表
啲錢一早比大佬分晒, 而家要眾籌先夠開支
湖志煒,三白眼 拿晒d 安家費

清左分裂國家金主,而家無人課金比佢地
之前應該做唔做,藍黃都睇佢地唔起

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-11-19 08:00 AM 發表

坐監都咁大使
要買嘢偷運入去搞坐監勢力

引用:
原帖由 天涯地角 於 2021-11-19 08:14 AM 發表
眾籌啦,一定得。
做唔到議員,做乞兒

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-11-19 08:05 AM 發表
泛民律師個個cap幾千萬,無錢?
律師袋袋平安 有錢未打幾堂收錢

無錢未叫你認罪,都要收錢嘅

民主派真反影到真香港人對錢嘅態度。我有錢不是我要幫助d無錢而有需要嘅人,佢哋代理其他錢源當然要由佢哋自稱有識及知名之仕去分配啦,知名度高當然要吃大梨啦,知名度低一定只能吃小梨啦,有錢可以因為命名權捐一間醫院,但不會花一元去買旗。各位上次買旗係幾時呢?

坐監要使10萬1個月????
安家/掩口費???

引用:
原帖由 ar2man 於 19-11-2021 08:24 發表

要買嘢偷運入去搞坐監勢力
難道真係諗住臥薪嘗膽?出番黎再戰江湖?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]