• 瀏覽: 2,739
  • 回覆: 26
韓國產業通商資源部的一位官員11月18日表示,韓國已經收到了美國提出釋放石油儲備以應對油價上漲的請求。這位官員稱,「我們正在徹底審視美國的請

又是自己不做叫人做,石油儲備關乎國家生死,美國要求他國釋出儲備前,請自己先做,不要說中國,連韓國都不聽美國「老點」,可想而知這個要求是何等過份。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/702302/美國要求釋放石油儲備-韓國-不會因油價上漲而釋放儲備

養唔熟

做得美國狗, 佢叫你做乜都唔可以反對

死啦死啦,反啦反啦~~~

China filled up the reserve 1.5 years ago when the price was low

美國狂印銀紙 原油用美元計價 個個油商怕美元貶值 打死唔減產 唯一辨法唔再用美元計價 

美國真係好惡

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-11-18 06:07 PM 發表
韓國產業通商資源部的一位官員11月18日表示,韓國已經收到了美國提出釋放石油儲備以應對油價上漲的請求。這位官員稱,「我們正在徹底審視美國的請

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/28ac0109730a014c45b37e2388cb6c91.png/g84SQvXEHCrZX2KiqY6MOgy7hh7xNDLLydd6v8nXer8?v=w1280r16_9
一巴掌

為奴者,絕對不能拒絕主子。

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-11-18 06:25 PM 發表
美國狂印銀紙 原油用美元計價 個個油商怕美元貶值 打死唔減產 唯一辨法唔再用美元計價 
買兩桶賺十文,買一桶又係十文

當人傻瓜

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-11-18 06:09 PM 發表
做得美國狗, 佢叫你做乜都唔可以反對
等睇跪低

文在X想要車禍, 坐監還是自殺?

引用:
原帖由 jon12345 於 2021-11-18 06:46 PM 發表

等睇跪低
跪低都無用 美國叫唔掂OPEC油供應商  反而叫用油客戶 你地同我揾d油出嚟 荒天下之大謬  客戶去邊到變d油出嚟

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-11-18 06:51 PM 發表
文在X想要車禍, 坐監還是自殺?
CIA放料話佢 50年前過馬路推呀婆 無人性 得咗 作文 乜西門 最在行

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]