• 瀏覽: 8,280
  • 回覆: 65
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 mart1212 於 2021-11-19 02:38 PM 發表

歪理。
回教徒妹唔係咩?因為教條保障咗回教女性。
回教女性地位低卻得到保障就係因為嚴厲嘅教律。
男人見到漂亮女人 頂不住 性慾 也算歪理?

人説 毛多性慾強, 印度佬 多毛吧?

引用:
原帖由 狂人甲 於 2021-11-19 02:30 PM 發表

解放前的財物已經被抄家,解放後嘅收入,隨時你都唔夠食。

讀完書,仲要睇吓你個出身,你出身唔好,分配工作嗰陣時你就知味道,如果女生得靚,或者可以用美色,犧牲一下比幹部,也許搵到一份好工嘅。

當去工作單位之後,工作單位其實成日都會搞埋啲男女相親活動,不過同你講囉,通常都係工人對工人,幹部對幹部,一世都唔使旨意翻身 。
前20年是采納蘇聯專家團的蘇聯模式,因為要獲得工業援助,反檯後又搞了文革,到鄧小平上台時很窮正常,進入私有制合法化年代,中國迅速掘起也是意料之中,你覺得不正常嗎?

成功從來都不是一帆風順的,道路是曲折的,好出奇咩?

引用:
原帖由 真面目 於 2021-11-19 02:49 PM 發表

前20年是采納蘇聯專家團的蘇聯模式,因為要獲得工業援助,反檯後又搞了文革,到鄧小平上台時很窮正常,進入私有制合法化年代,中國迅速掘起也是意料之中,你覺得不正常嗎?

成功從來都不是一帆風順的,道路是曲折的,好出奇咩?
頂你唔順,是但啦!!

希望你講嘅係真心話啦。

引用:
原帖由 狂人甲 於 2021-11-19 02:54 PM 發表

頂你唔順,是但啦!!

希望你講嘅係真心話啦。
你總在黑暗中思索,希望你走出來看看光明,中國登頂是必然的,哈哈!

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-11-19 13:58 發表

我點維護印度人呀!
講印度人數學係世界前列你唔鍾意聽?
程式員輸出大國又唔啱?
呢啲隨便都可以查到。

咁都係維護印度人?
咩理論。
真的無語。
數學算式只是紙上談兵,印三就算有二個億神算子,也改不了生飲河水以手抓飯的惡習。這是低等族群的命運。

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-11-19 04:03 PM 發表

數學算式只是紙上談兵,印三就算有二個億神算子,也改不了生飲河水以手抓飯的惡習。這是低等族群的命運。
咁你又知唔知世上有多少人係用手抓飯?
強如蒙古人都一樣。
別意為自己站係人嘅高點去睇別人。
呢一重叫尊重。
唔單係印度人。
窮有窮嘅生存方式。
西方如美國用叉進食又如何,咪又係現代土匪。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]