• 瀏覽: 1,684
  • 回覆: 17
+4
衞生署證實就國產新冠肺炎藥物批出相關臨床試驗許可,香港大學感染及傳染病中心總監何栢良今日(18日)表示,該款藥物在美國、

本港除了兩種不同技術平台的新冠肺炎疫苗外,又有了專治新冠肺炎新藥,希望有助明年恢復本港與全世界各地(包括中國大陸)通關吧!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211118/bkn-20211118110833481-1118_00822_001.html

引用:
原帖由 獅子男 於 2021-11-18 11:40 AM 發表
衞生署證實就國產新冠肺炎藥物批出相關臨床試驗許可,香港大學感染及傳染病中心總監何栢良今日(18日)表示,該款藥物在美國、

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211118/photo/bkn-20211118110833481-1118_00822_001_01b.jpg?20211118112332

本港除了兩種不同技術平台的新冠肺炎疫苗外,又有了專治新冠肺 ...
用國產新冠藥會唔會比黑醫護杯葛嘎

如果冇特效藥, 呢場疫症都唔知幾時先完到.

我擔心啲黑醫護到時會恐嚇個病人講"呢隻藥我哋唔建議,你要用就自己簽紙,有咩事我哋唔會負責架", 之前打科興都試過有醫生咁同啲病人講。

大家千祈唔好忘記呢個醫生叫咩名呀。

引用:
原帖由 枯燥無味 於 2021-11-18 11:44 AM 發表

用國產新冠藥會唔會比黑醫護杯葛嘎
有何栢良為這隻國產新冠藥背書,何望減弱他們的杯葛效應吧!

根本冇風險,亂講

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-11-18 11:49 AM 發表
我擔心啲黑醫護到時會恐嚇個病人講"呢隻藥我哋唔建議,你要用就自己簽紙,有咩事我哋唔會負責架", 之前打科興都試過有醫生咁同啲病人講。

有何栢良為這隻國產新冠藥背書,又有這隻藥在包括在美國在內的其它國家的第二期測試數據,這群黑醫護們玩不出花樣的!

用國產新冠藥,問過方向報那些唯恐天下不亂的妓者同意未?

引用:
原帖由 人造人21 於 2021-11-18 11:53 AM 發表

到現在抗體水平結果
醫生建議證實中肯
黑醫根據做假嘅數據建議代表中肯?

另外證實咗嘅就係衛生署已經同呢個黑醫取終止合作協議。

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-11-18 11:57 AM 發表

黑醫根據做假嘅數據建議代表中肯?

另外證實咗嘅就係衛生署已經同呢個黑醫取終止合作協議。
dllm D死黑醫都係保障大家安全姐

磚家食先?

伯娘轉死性

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]