• 瀏覽: 23,723
  • 回覆: 133
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 95折 於 2021-11-16 06:25 PM 發表
講咁多,攻台未?
中國人民等咗廿年
你同台灣人有仇嗎?
佢哋有傷亡
你會好開心?😡

還看今朝! 好!
支持國家隊!

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-11-16 06:23 PM 發表

咪話先窮台,後武統囉。
過去十年, 中國持續高速發展, 和歐洲美國關係都好, 如果提早武統都不一定着數, 可能打斷中國高速發展節奏.

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-16 05:37 PM 發表

打有幾難....最難係善後+處理班難民lor
炸9爛晒....點生活???出錢起, 定美國對阿富汗咁, 走9左唔理呀

東西德合併, 西德都捱好耐
呆灣2,300萬人....當打死50%.....重有成千萬

歐美收10萬個都唔掂啦
死一千萬人,去為蔡婆.
你唔係咁天真呀!

大陸幾時先夠膽武統台灣呀?風繼續吹.……吹下又過了幾十年了

引用:
原帖由 剎華 於 2021-11-16 03:32 PM 發表
嗄~~神既計劃果然無人可阻~~~戰爭無法避免~~~願神你的計劃成就~~願你的旨意行在地上如同行在天上~~~啊們~~~
睇下美國洗腦電影...永恆族..
神......(雖然感覺係抄襲如來佛祖).......但是始終被阻止了......

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-11-16 05:43 PM 發表

武統後必然是新彊模式管治。
中國不會白養閒人,不服的就滾出去…
台灣人一直有日雜精神.
被日本徵服.
其實,幾奴性.

只係換了主人.

引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-11-16 06:33 PM 發表

過去十年, 中國持續高速發展, 和歐洲美國關係都好, 如果提早武統都不一定着數, 可能打斷中國高速發展節奏.
所以咪俾人睇穿晒囉。

登登聽日可能又表現跌落樓梯

Up幾多廢話都冇一個攻台時間表 又係咀炮

尾腳佬只是要求繼續供貨佢比陰司紙找數,其他的事宜繼續玩圍堵和打壓,大家只係把動刀劍放後些少時間。
看看眼瞓joe佢之前咪話唔係好熟,但今次又扮老朋,原因是有求於人而已...... 放棄幻想,尾腳佬只是想繼續找著數。

火箭軍足夠封住台海,中國海岸線大,東南西北各有一航母戰群把手就合格,等等啦....

祝我國早日統一
祝老尾早日分裂

我支持祖國,但咪終日就得把口得架,咩玩火者必自焚,嚴正聲明,抗議反對....

我都聽左10年鳥,人地都撈夠政治油水上岸啦,將台灣同香港愈攪愈亂,除左焦土左呢兩地人民思想,焚左個什麼出來?你既對策就係咁咋?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]