• 瀏覽: 23,815
  • 回覆: 133
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 剎華 於 2021-11-16 03:32 PM 發表
嗄~~神既計劃果然無人可阻~~~戰爭無法避免~~~願神你的計劃成就~~願你的旨意行在地上如同行在天上~~~啊們~~~
騙子創造出嚟嘅"神同耶穌基督教"??????

今次拜老有沒訓著有沒放屁?

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-11-16 05:45 PM 發表

香港只係小試牛刀,班黃撚都收皮
當日同班黃既傾......我問有冇0.01%玩贏到大陸既機會
成班唔出聲

尾國收皮

就算唔窮台,民賤黨帶領下,唔見得台對中唔係對立面,支持武力攻台,不過台省人可放生,民賤黨一個不留

引用:
原帖由 1000day 於 2021-11-16 03:15 PM 發表
國家主席習近平與美國總統拜登的視像會議結束。習近平強調,台海局勢面臨新一輪緊張,原因是台灣當局一再企圖「倚美謀獨」,而美方一些人有意搞「以台制華」,這個趨勢十分危險,形容是玩火,而玩火者必自焚。 習近平說,中國實現完全統一,是全體中華兒女的共同願望。中方有耐心,願以最大誠意、盡最大努力爭取和平統一的前景,但如果「台獨」分裂勢力挑釁逼迫,甚至突破紅線,將不得不採取斷然措施。 習近平指出,中國人民對美 ...
網上一班人見到 Biden 咁講巳經謝晒。
大家等睇「黃C9奴才」跟「島國淫民」搬龍門

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 16-11-2021 17:46 發表

騙子創造出嚟嘅"神同耶穌基督教"??????
信就一個字,唔信就兩個字,唔使講其他野~~~~你行條路同我行條路終點係唔同的~~繼續玩世界?定比世界玩啦~~迷途的小羊羊~~~

小熊維尼好驚驚,點算

引用:
原帖由 枯燥無味 於 2021-11-16 03:21 PM 發表
老人家失禁了
視像時《睡覺Joe》 有沒有放長屁呢~

引用:
原帖由 剎華 於 2021-11-16 05:50 PM 發表

信就一個字,唔信就兩個字,唔使講其他野~~~~你行條路同我行條路終點係唔同的~~繼續玩世界?定比世界玩啦~~迷途的小羊羊~~~
共產主義就係14億中國人嘅信仰!

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 16-11-2021 17:53 發表

共產主義就係14億中國人嘅信仰!
你個ID已經出賣左你,暴徒曱甴~~~我唔會上當~~OFF!!

期待燒白腸

引用:
原帖由 牛熊分界線 於 2021-11-16 05:03 PM 發表

北京本身係想和平統一, 講真唔使打仗就無人會想打仗, 更何況打內戰, 死都係中國人, 有咩意思? 起初用懷柔政策都無可厚非, "窮台"只會將對方更快推向對立面
連登班七頭做晒冷氣軍師成日叫大陸開打
但完全無政治頭腦

登仔, 對唔對號入座好?

大大要完成統一大業
千古留名

睇怕台狗今次有排驚

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]