• 瀏覽: 13,335
  • 回覆: 80
  • 追帖: 1
+2
老美唔好再主力賣武器賺錢
世界就會和平!

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-11-16 01:44 PM 發表

黃人話中國又窮又落後又就嚟崩潰,但係敗登同幾個大官夜晚OT都要同習近平視像會面,又話想親自見面,係咪太得閒?
我覺得黃人跌眼鏡係呢個理由,佢哋冇可能合理咁解釋。
敗登話支持一中係呃人,佢一定繼續支持台獨,因為冇咩牌可以打。
黃人失敗在,你撩林鄭打交唔緊要,無端走去撩Q中央打交!修例完全是(香港黃屍在台灣姦殺劫財)搞出來,關中國Q事,無端白事去反中央!痴Q線!

引用:
原帖由 小小狗尾巴草 於 2021-11-16 01:53 PM 發表
拜登口講唔支持台獨
但可能心諗無諗住比你統一
繼續模糊戰略, 不統不獨老美先最著數

引用:
原帖由 9big 於 2021-11-16 01:25 PM 發表
中國國家主席習近平與美國總統拜登於北京時間周二(16日)早上8時46分舉行視像會面,就中美關係和雙方共同關心的問題交換意

連班 傻黃 契老豆都話支持一中。傻黃跌晒眼鏡

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211116/bkn-20211116083059017-1116_00992_001.html
🤔其實台灣只是比人放上桌子上的籌碼…

主要用來 出賣用的…

美國有咩籌碼同中國講數?

咁就…是旦捉隻台灣同中國講數…

台灣人都唔知自己發生咩事?幾時自己變了籌碼/棋子?

台灣變了美國資產賣比中國🤔

美國:我比台灣你,你比錢我!

台灣:….

中國:你老美,台灣是中國資產…幾時變了你美國的?

美國:(笑)

用中國的台灣比返中國…
等同用中國的錢比返中國…
有甚麼着數?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-11-16 02:02 PM 發表
美國眼訓,傾咁耐。中方剛剛訓醒,有派玩。中午仲要放飯慢慢食
我懷疑拜登由9月份已自行調節到北京時間, 佢最近多左放屁頼屎, 少左瞌眼訓

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-11-16 02:22 PM 發表

🤔其實台灣只是比人放上桌子上的籌碼…

主要用來 出賣用的…

美國有咩籌碼同中國講數?

咁就…是旦捉隻台灣同中國講數…

台灣人都唔知自己發生咩事?幾時自己維了籌碼/棋子?

台灣變了美國資產賣比中國🤔
香港人都係棋子啦!
唔係咩叫做大局?!

引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2021-11-16 02:10 PM 發表

黃人失敗在,你撩林鄭打交唔緊要,無端走去撩Q中央打交!修例完全是(香港黃屍在台灣姦殺劫財)搞出來,關中國Q事,無端白事去反中央!痴Q線!
一直都話,你反對派同建制,爭太子做,阿爺唔理你。你連阿爺都反。覺得會贏既人都是政治上腦。再退一萬步,你反政府,但又無去政府大樓,唔比佢地返工,反而搞平民,打平民,咁點得人心啊。

拜登不支持台獨,真心嗎??

同佢班野蠻死鬼佬講來都晒氣既!
痛痛快快打場核三戰好過啦!
解放印第安族,趕走霸占人地美洲班畜生返維京鬼域啦!

引用:
原帖由 枯燥無味 於 2021-11-16 01:28 PM 發表

美國人講既野,信佢一成,隻目失明
總統簽左嘅約都可以唔承認

敗櫈話唔支持台獨,不過係佢個人意見,無話政府唔參與。

引用:
原帖由 9big 於 2021-11-16 01:25 PM 發表
中國國家主席習近平與美國總統拜登於北京時間周二(16日)早上8時46分舉行視像會面,就中美關係和雙方共同關心的問題交換意

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211116/bkn-20211116083059017-1116_00992_001.html
支持一中,呆灣先做到棋子角色嘛

引用:

新聞來源連結:
拜登又要ot見老細。

拜燈轉頭又碌落樓梯自盡。

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-16 02:21 PM 發表

繼續模糊戰略, 不統不獨老美先最著數
無錯,令到中國只可以出口術

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]