• 瀏覽: 4,270
  • 回覆: 21
英國《經濟學人》雜誌總編輯早前發表聲明,指特區政府拒絕延續他們一名駐港記者的工作簽證。行政長官林鄭月娥出席行會前,回應傳媒就相關事件的提問時表示,簽證批核是任何一個政府的自主權,她說自己作為香港特別行政區首長,申請美國簽證時都被拒絕,雖然她都反對,但這都是美國政府的自主權。 林鄭月娥表示,本港入境處...

黑妓收皮啦,反中反政府成日嘈,米 L 走佬呀,好快報應到,預先講句抵 L 死 😷

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1620014-20211116.htm?spTabChangeable=0

支持

美國好多人都唔簽啦,唔係得妳係架。

不如順便同記協討論下記者証嘅批核權好唔好?

引用:
原帖由 stormy10 於 2021-11-16 11:32 AM 發表
所以佢冇講錯喎簽證批核是任何一個政府的自主權

又係記者身份既……

引用:
原帖由 stormy10 於 2021-11-16 11:32 AM 發表
你講得好啱,政府簽唔簽証俾個仆街關黑妓 L 事咩  😷

引用:
咁香港唔批嘈咩9

垃圾特工應驅逐出境

梗係唔批啦😂
遲下又比你挖到料爆出黎點算😂

點解外國記者咁撚喜歡留係香港?

老馮要批架?🐶賊真係自大狂

林太說出重點來

引用:
原帖由 green2016 於 2021-11-16 11:17 AM 發表
英國《經濟學人》雜誌總編輯早前發表聲明,指特區政府拒絕延續他們一名駐港記者的工作簽證。行政長官林鄭月娥出席行會前,回應傳媒就相關事件的提問時表示,簽證批核是任何一個政府的自主權,她說自己作為香港特別行政區首長,申請美國簽證時都被拒絕,雖然她都反對,但這都是美國政府的自主權。 林鄭月娥表示,本港入境處...

黑妓收皮啦,反中反政府成日嘈,米 L 走佬呀,好快報應到,預先講句抵 L 死 😷

新聞來 ...
她忘記了自己被制裁中,以為同普通市民一樣?🤗

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]