• 瀏覽: 37,008
  • 回覆: 203
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2021-11-18 01:20 發表

嗰條友出名死雞撐,我都費撚事下下覆佢。
似佢噉講法,呢個世界冇貨車冇貨船冇貨機。
只有補給車,補給船同補給機。
耕田種菜都叫做搞緊補給。
唔覆佢係啱, 有D人嘗試教精佢係攰死自己, 除非是你仔女!

因為當年還當年,現在還現在,用幾十年前的戰爭來預估今日的戰事,冇嘢啊嘛?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-11-17 17:55 發表

問題是一打核戰,美國佬當然相信可以核平中國,中國也可以毀掉美國的幾個大城市,包括newyork,LA,Chicago等等,雙方互射核彈之后,中國是核平了,但是美國也是損失慘重,美國佬陰毛論一定相信會被北極熊核平。還有手足歐盟,法國,英國會不會踩多腳,而為了避免這個事情發生,老美估計也會核平俄羅斯,甚至自己的手足,英國和法國。
加多兩粒掉落黃石公國丫 唔該

引用:
原帖由 antiapple 於 2021-11-18 04:25 PM 發表

加多兩粒掉落黃石公國丫 唔該
黃石公園就留比野生動物啦。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-11-18 16:34 發表

黃石公園就留比野生動物啦。
反正攬炒....黃石一爆,更勝打中DC, LA, YK, Chicago etc......

引用:
原帖由 antiapple 於 2021-11-18 04:43 PM 發表

反正攬炒....黃石一爆,更勝打中DC, LA, YK, Chicago etc......
唔止黃石,仲有世界第一斷層安德列斯,放幾粒氫彈落去,半個尾個玩完。

韓國就係自己人自私自利既下場
國家分2邊

因為現在的美國已無錢打大仗。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 航空母艦 於 2021-11-15 08:19 PM 發表

這跟日本偷襲珍珠港的概念不是相同嗎?? 真攻擊美國軍事基地

中國人就等著改朝換代了!!
咁美國都等於自動放棄地球居住權了

引用:
原帖由 棧道 於 2021-11-18 17:24 發表
韓國就係自己人自私自利既下場
國家分2邊
韓國係被美國同蘇聯一分為二嘅

引用:
原帖由 航空母艦 於 2021-11-15 08:19 PM 發表

這跟日本偷襲珍珠港的概念不是相同嗎?? 真攻擊美國軍事基地

中國人就等著改朝換代了!!
呢種擺明係台灣1450水軍説法吧。

其實有冇人真正認識韓戰架,誰是真正入侵者,保衛者

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2021-11-16 03:38 PM 發表

真係狗屁不通。
蘇聯只係負責將軍備交付到中國。
最困難嗰部分,鴨綠江以南嘅貨車鐵路人扛馬駄等等運輸全部係解放軍負責。
唔好以為捽散件事就可以講贏。
估計你又會轉話題話中國冇蘇聯軍備輸撚左九世啦啦。
但係,除咗少數蘇聯空軍之外,剛剛立國一年嘅中國同埋冇乜用嘅北韓,係面對咗十六個國家嘅高強度作戰。
解放軍軍人質素不容置疑,聯合國軍只係惡在裝備多,軍人質素九流。
雖然而家好興唯武器論, ...
同意.若唯武器論德軍應該統治緊全歐