• 瀏覽: 9,124
  • 回覆: 21
+2
唔知班「香土疫苗專家」會唔會又話係假新聞呢?
或者話愛爾蘭跪低奶共

愛爾蘭允許完全接種中國科興和國藥新冠疫苗14天後的旅客,持有效證明入境。 新華社報道,進入愛爾蘭的旅客必須提供有效新冠疫苗接種證明或新冠康復證明,亦或72小時內核酸檢測陰性證明。目前愛爾蘭政府共承認6款新冠疫苗,除最新增加的科興和國藥疫苗外,還包括輝瑞、莫德納、強生和阿斯利康新冠疫苗。 由10月22...

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1619798-20211115.htm

又跪低向政權獻媚啦

想賺大陸人錢?

Hfc磚家點講?!

愛爾蘭人受英國人迫害

奶共

黃畜 又被打臉!!

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-11-15 12:43 PM 發表
愛爾蘭人受英國人迫害
英國都承認科興, 你快啲去打針~

我3月打科興個陣, 個個都話無國家承認, 有公司仲叫員工只打復必泰,我發現好多人個腦真係裝屎,
科興唔認即係國藥都唔得, 邊個仲會去旅行? 十幾億人市場唔比入? 有無可能?? 再講復必泰咪又係大陸

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2021-11-15 01:39 PM 發表
我3月打科興個陣, 個個都話無國家承認, 有公司仲叫員工只打復必泰,我發現好多人個腦真係裝屎,
科興唔認即係國藥都唔得, 邊個仲會去旅行? 十幾億人市場唔比入? 有無可能?? 再講復必泰咪又係大陸
只可概歎,政治令人眼盲心盲,甚至泯滅人性

所以我討厭政治

multiple people asked me earlier in the year if i have any concerned about taking sinovac wouldnt allow me to travel, i just said only idiots would believe that crap.
(my 2nd dose sinovac was in March)

黃人曱甴,情何以堪

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2021-11-15 01:39 PM 發表
反中反上腦無計🤔🤔

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2021-11-15 13:39 發表
全世界除中國外還有很多地方打科興、國藥的。

阿爺好似已輸出數億劑疫苗。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-11-15 01:43 PM 發表

只可概歎,政治令人眼盲心盲,甚至泯滅人性

所以我討厭政治
人活在世多過兩淫就係正字,除非上月球跟娥姐為 鄰🤔🤔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]