• 瀏覽: 32,651
  • 回覆: 131
大陸講都唔比講,單野堅堅地

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2021-11-15 10:56 AM 發表
係大陸得罪權貴最終結果係被孤立無援甚至無聲無色地被消失,就算係出力為國效力增光嘅知名運動員也不例外,真陰公
係外國得罪盲主大各連國家都消失埋🤔🤔

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-11-15 11:12 AM 發表

男的老婆都幫手睇水,女的又欣賞男,甘願走埋一齊,最後個男選擇分手,成單仲有咩疑點。
最大疑點係佢老婆幫手睇水,大方到痴媽根,叫人點信
只要故事發生在中國,咩壞事都係真,就睇新疆人口多左還叫種族滅絕就知🤔🤔

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-11-15 09:14 AM 發表
(法新社巴黎14日電) 中國女網名將彭帥指控被權貴性侵而下落不明逾10天後,「世界女子職業網球協會」今天終於打破沉默,呼籲她的指控「必須獲得全面、公平、透明且不遭到審批的調查」。 法新社報導,負責推展女子網球運動的最高國際組織「世界女子職業網球協會」(WTA)發聲明,呼籲務必基於上述原則調查原委。 現年35歲的彭帥曾獲得溫布頓(Wimbledon)網球錦標賽及法國網球公開賽(French Open ...
美國仲恐怖百倍,藍xx 被藏屍水箱,住客飲咗成個禮拜屍水 tim 呀!!!!

點解唔係告上法庭? 怕中國唔會有公平審訊既,點解唔離開中國,然後先公開? 成件事都好奇怪。

呢個彭帥一睇就知係黃絲曱由樣

都唔係強暴,似傾唔掂數反面。
男人有權有勢有心有力我覺得正常不過,不過手段差啲攪到一鑊粥,要你老細幫你拆彈就失敗

呢個漢奸勾結外國勢力
抵比人奸

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-11-15 09:14 AM 發表
(法新社巴黎14日電) 中國女網名將彭帥指控被權貴性侵而下落不明逾10天後,「世界女子職業網球協會」今天終於打破沉默,呼籲她的指控「必須獲得全面、公平、透明且不遭到審批的調查」。 法新社報導,負責推展女子網球運動的最高國際組織「世界女子職業網球協會」(WTA)發聲明,呼籲務必基於上述原則調查原委。 現年35歲的彭帥曾獲得溫布頓(Wimbledon)網球錦標賽及法國網球公開賽(French Open ...
消息來源!?

查清楚未?

又係呢D西婆組織要求點點點.甘既樣會唔會有人食

我惗起香港有位跨欄妺,令到佢教綀用晒D棺材本打官司

重點應該係問...佢個人呢?

層出不窮的想法,這是強大

新屋領翻版

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]