• 瀏覽: 15,221
  • 回覆: 49
引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-19 05:53 PM 發表

食飯都會食到糖尿病死人,so?
但係糖尿病人唔會賴食飯害死佢

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-22 12:20 PM 發表

我邊一個 Post 話 打疫苗害死人? cap 圖睇吓!
你間歇性失憶嗎?
https://www.discuss.com.hk/viewt ... eedback=0&num=2

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-23 11:14 AM 發表

吓!你意思係,打咗Covid-19疫苗,會永生不死?
唔係!
係你覺得唔打疫苗就長生不老

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-24 10:28 AM 發表

我覺得人無可能長生不老,除非佢有大把錢去武漢睇醫生!
咁你屈我話打了疫苗係永生不死, 咪自打咀巴囉

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-24 10:33 AM 發表

你有冇睇清楚問題?
你睇錯咗問題係 statement 喎!
眼花就要休息吓!
唔好咁操勞!

錢賺多咗卻無命花!
曱甴都係黑心鬼, 你一早被我講中了。
唔夠人講就咒人

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-24 10:44 AM 發表

我幾時咒你死呀?
屈人唔駛本呀?

喂!睇吓出面,好多潑婦罵街!
你在帖38最尾那句講過啲乜? 又想唔認帳?
人一黃就歹毒
黑暴曱甴就係咁嘅德性

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-24 03:04 PM 發表

叫你注意健康就當人咒你,唔怪之得有文革!就係俾你呢D人屈!
你都唔好咁粗勞, 小心死左都冇人知!
我都係叫你注意健康, 唔好當人咒你

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-24 06:45 PM 發表

我個人好通融,易話為,多謝你叫我唔好咁粗勞!
不過,我有事,老婆阿仔一定知!
我哋住得好近,成日都一齊食飯,唔駛坐高鐵㗎!
分居都晒命?
你真係想唔操勞都唔得啦?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]