• 瀏覽: 4,154
  • 回覆: 27
檢疫酒店計畫去年底推出,曾發生多宗酒店內傳播染疫事件,亦有部分人不遵守檢疫要求,甚至偷走出社區的個案。指定檢疫酒店辦事處指出,截至本月初,有...

證明隔離檢疫, 尤如囚禁, 令人精神受創, 出現幻覺, 唔知自己做緊乜!

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2275004

On9 呢d要捉去坐監
政府要起個 隔離監獄

「聲稱夢遊」講得出呢句, 十有十係黃畜

引用:
原帖由 急焦異才藝 於 2021-11-14 13:18 發表
「聲稱夢遊」講得出呢句, 十有十係黃畜
唔理係唔係夢遊都好,先直接捉佢去醫院住返3個月先,之後再由醫生睇完,好返至出院

酒店隔離, 真係好笑, 香港人會咁自律, 全程留係酒店裏面?

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2021-11-14 02:47 PM 發表
酒店隔離, 真係好笑, 香港人會咁自律, 全程留係酒店裏面?
慘過坐監;坐監都有群體生活吖!

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-11-14 02:50 PM 發表

慘過坐監;坐監都有群體生活吖!
咁都冇計㗎, 的人又要出去玩, 玩完返嚟隔離又嘈生晒, 香港人就係咁, 根本就唔可以比自由呢的人。

信香港人自律嗰啲官唔食人間煙火🖕

引用:
原帖由 忙着發財 於 2021-11-14 02:54 PM 發表
信香港人自律嗰啲官唔食人間煙火🖕
唔信都無計㗎,邊有禁多人手去釘實檢疫者?

明恰呢個弱鷄正苦😠

「聲稱夢遊」反正我不信了

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-11-14 11:13 AM 發表
檢疫酒店計畫去年底推出,曾發生多宗酒店內傳播染疫事件,亦有部分人不遵守檢疫要求,甚至偷走出社區的個案。指定檢疫酒店辦事處指出,截至本月初,有...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20211114/share_2021111410503917043.jpg

證明隔離檢疫, 尤如囚禁, 令人精神受創, 出現幻覺, 唔 ...
識玩灰色地帶, 玩L到政府傻

訛稱「夢遊」,應該都同黑暴恐怖分子有關

出去旅遊是權利,就算係中咗都係自己嘅問題,唔需要港豬關心。

高汁。。。。。🤔🤔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]