• 瀏覽: 11,104
  • 回覆: 103
+5
野豬滋擾問題日益嚴重,漁農自然護理署昨日(12日)公布,將會定期捕捉在市區出沒的野豬及把捕獲的野豬人道毀滅,惟事件卻引起

大量野豬會大量殺害比佢弱小嘅動物,究竟環團要保護邊種動物,唔好自相矛盾

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211113/bkn-20211113151243888-1113_00822_001.html

支持野豬人道毀滅

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-11-14 09:21 AM 發表
支持野豬人道毀滅
妳幾時轉了有人性

次次一有事就突然出現個聽都未聽過的組織出黎反對

人道毀滅打支針就掂, 有幾唔人道?

引用:
原帖由 賭爸 於 2021-11-14 09:21 AM 發表

妳幾時轉了有人性
盡在不言中

引用:
原帖由 sam0010 於 2021-11-14 09:22 發表
次次一有事就突然出現個聽都未聽過的組織出黎反對
可能只成立了一兩天

引用:
原帖由 smart889 於 2021-11-14 09:19 AM 發表
野豬滋擾問題日益嚴重,漁農自然護理署昨日(12日)公布,將會定期捕捉在市區出沒的野豬及把捕獲的野豬人道毀滅,惟事件卻引起

大量野豬會大量殺害比佢弱小嘅動物,究竟環團要保護邊種動物,唔好自相矛盾

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211113/bkn-20211113151243888-1113_00822_001.html
叫佢地試吓畀隻撞吓,人道。on9

D乜乜關注組多數係曱甴

引用:
原帖由 賭爸 於 2021-11-14 09:21 AM 發表

妳幾時轉了有人性
師兄講得好

不人道?正是呢D團體阻住正常運作,搞到更多人受傷,其實會撞'人既豬,人滅正常

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-11-14 09:21 AM 發表
支持野豬人道毀滅
支持燒野豬好味道

無言,不如以牙還牙,以咬還咬啦~~~人類仔.....悲哀~~~難怪呢個世界會玩X完~~~

引用:
支持野豬人道毀滅
建議開源節流,不浪費
餘農處販賣特區風味臅肉臅腸

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]