• 瀏覽: 2,272
  • 回覆: 25
美國白宮周五(12日)證實,美國總統拜登與中國國家主席習近平將於香港時間下周二(16日)早上舉行視像會面。美方官員坦言不

如果會議習大大劈頭第一句就要拜登交待台灣問題,唔知屁王登會有乜反應呢!?🤭

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 1113_00992_001.html

順應天命而盡力為 ,凡事做人不問良心莫問鬼神 ,
只要努力定能找到自己的一片天空

我們的煩惱本空,罪業本無自性,識心寂滅,沒有妄想動念處,就是正覺,就是佛道。
如果能夠保持一顆平實不亂的真心,佛性當下就會開顯。
小心拜登又突發D騎尼事
可能突然流鼻血?阿森一族預言會突脫下頭套?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-11-13 03:41 PM 發表
小心拜登又突發D騎尼事
可能突然流鼻血?阿森一族話會突脫下頭套?
中國唔同歐洲及小笨等小弟國,如果拜登玩痴呆或放長屁,習大大肯定會好(語重深長)咁同佢講,(保重身體),退休安享晚年吧!

拜登跪求習大大視像會面

真心希望脫頭套果慕像前咁對現⋯比佢嚇死
當眾除褲⋯擺下條尾都好

兩個領袖個額頭都有龍骨入雲,習大多個龍鼻

相信整個會議唔會長,以今日的拜登腦退化情況,只要問一啲稿外題目,拜登一定發呆,唔識得答。。。🤭

行到水窮處,

坐看雲起時,

早上空氣好,

傾偈開心 D。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-13 03:47 PM 發表
拜登跪求習大大視像會面
係人都知美國佢追住要求見面, 依家仲扮晒野話要提甚麼人權....廢話

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-11-13 04:21 PM 發表

係人都知美國佢追住要求見面, 依家仲扮晒野話要提甚麼人權....廢話

一提人權即刻cut線

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-13 16:25 發表

一提人權即刻cut線
習大即埸下令武統台島

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-11-13 05:11 PM 發表

習大即埸下令武統台島
咁激

視像會議,就算老登放屁瀨屎都影響不到習老總,高。

又搞到白宮夜晚要OT,幾唔好呢。

老美,口講一套,做就另一樣。。。放屁總統,搵鬼信。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]