• 瀏覽: 4,517
  • 回覆: 52
+2
(星島日報報道)美國奧運體操女子個人全能金牌美亞裔奧運金牌得主 遇種族歧視被噴胡椒霧亞裔得主李蘇妮(Sunisa Lee)受訪時表示,她最近...

美國人真係「公平」
唔理係唔係「金牌選手」都一樣歧視你係亞洲外表

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/2274619

種族歧視都可以咁自由, 自由民主真可愛.

佢係美國唔帶槍保護自己,係自己問題仲好意思周圍講

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-11-13 09:21 AM 發表
種族歧視都可以咁自由, 自由民主真可愛.
侵侵當政,應該更「自由」

美國一向是白人至上

美國真自由,有歧視同被歧視自由

人權大國點解成日發生種族歧視,定係應該人權係包括埋種族歧視?

咁又係入侵大國連建國都係靠入侵同埋種族滅絕,種族歧視算d咩

都唔同祖先,係唔罩你架啦,吹咩?自由嘛,食得屎~~~

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2021-11-13 09:38 AM 發表
人權大國點解成日發生種族歧視,定係應該人權係包括埋種族歧視?

咁又係入侵大國連建國都係靠入侵同埋種族滅絕,種族歧視算d咩
有呀,整個「感恩節」記念印第安人俾左大半個北美洲尾國人

美國好普通

引用:
原帖由 chargeurs 於 2021-11-13 10:03 AM 發表
美國好普通
尾國日常打一鑊

妳係尾國咁耐,我唔相信妳第一次遇上咁嘅事情。

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-11-13 12:12 PM 發表
妳係尾國咁耐,我唔相信妳第一次遇上咁嘅事情。
應該唔係第一次,都唔會係最後一次,就算做左世界第一都一樣

引用:
原帖由 007star 於 2021-11-13 09:34 AM 發表
美國一向是白人至上

所謂民主自由,結果社會貧富懸殊,治安差,d人夜晚單獨出街都驚。連人身安全都成問題,仲覺得自由?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]