• 瀏覽: 53,662
  • 回覆: 177
  • 追帖: 1
殉職得有價值, 咁就引到幾隻, 潛伏喺政府嘅黃畜, 自動送頭.

以為resigned 就可以甩身, 正一白痴黃狗, 警察唔岩你做架啦 ,坐完監出黎做緝毒犬啦

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-12 01:29 PM 發表
警員都仇警
標題話係前警員,應該已被炒或自行辭職

佢依家嘅身份只係普通市民一個

連自己同袍執行職務時殉職都發布仇恨言論真係要炒啦

可以根據連登同立場進行大規模拘捕。

前警員竟然嘲笑殉職警員林婉儀,抵佢俾人拉

引用:
原帖由 cwaichan1 於 2021-11-12 01:34 PM 發表
口痕手痕就出事
所以平時上網要記得cap圖,起身份,報國安,係非常之有用。

d人都幾得意,自己做警察仇恨警察.
自己都係支那人又仇恨支那人.

引用:
原帖由 VegetaSuper 於 2021-11-12 01:32 PM 發表
國港處一定要睇下香討,highbury同蘋果一定要拉佢地坐。
仲有比得都係黃絲走狗

係咪香討嗰幾隻黃C其中一隻

似比警隊雞左, 條氣唔順點知玩大左.......

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-12 01:29 PM 發表
警員都仇警
有警察唔做做曱甴

低能,吾怪得叫前警員!一定係革走冇得做,成為仇警,因果報應,試下坐監都罪有應得

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-11-12 01:08 PM 發表
今年9月25日,水警女總督察林婉儀在沙洲對開海面執勤期間,追截走私快艇時墮海失蹤,及後被尋回遺體。警方及後發現網上有人就.......

作惡事,就要吃苦果、受惡報,所以大家都應該要做好人。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211112/mobile/bkn-20211112123153432-1112_00822_001.html
腦殘害死自己🤔

引用:
原帖由 1980720 於 2021-11-12 01:11 PM 發表

好應該查埋有冇份參加暴動或 做幕後軍c
呢句真。。。。。查🤔🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]