• 瀏覽: 8,861
  • 回覆: 100
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2021-11-12 11:08 AM 移動
屌, 班曱甴又偷食美心

熱賣及精選
引用:
原帖由 來如雷霆收震怒 於 2021-11-12 09:30 AM 發表

無左甲由幫襯.美心D地方乾淨同衛生好多. 好好食又舒適,我個個星期都食元氣,月餅就食美心. 快餐就食美心. 飲茶又美心..
仲有近期嘅燒肉like, 沙田嗰間未開鋪已經排晒隊

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-11-12 09:33 AM 發表

總之邊啲曾被曱甴迫害既舖頭我都會大力支持
昨晚食吉 x家,大排長龍

沒有曱甴後清潔衛生了很多

引用:
原帖由 買大開小的蝦蟆 於 2021-11-12 10:31 AM 發表

難食
促請徹查梁天琦母子來港是否合法!!!

當年沒有150個名額,和他差不多年齡的羅冠聰是六歲來港,潘書韻是七歲才來港,每個申請者等待移居來香港的時間都不短,何以故梁天琦可以一歲就移居到香港? 
他父母究竟用了什麼手法可以達到如此快速的效果? 當中有違法嗎?

原來藍店咁多人食? 說好的黃色經濟圈呢?

賺大中華錢去星洲派息。🤮🤮🤮🤮🤮

因為食美心有良心,食中資有良知,食黃店死全家

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-11-12 09:27 AM 發表

大班呢?
想買個蛋撻食啫,大班叫請移玉步去銅鑼灣喎!
點L樣做生意㗎!

恭喜恭喜

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-11-12 09:27 AM 發表

大班呢?
話撐黃色經濟圈班廢物有鬼錢咩,肯定衰晒啦!

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 12-11-2021 09:42 發表

我身邊好多曱甴都忘記呢幾間係美心了。
假裝忘記

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-11-12 09:21 AM 發表

怡和旗下牛奶國際發布第三季中期管理報告,指出第三季整體表現仍受新冠肺炎疫情影響,惟牛奶國際並無披露季內實際經營數據。但由於去年同期業務因政

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201119/406101359507542016590463.jpeg/y1UJrwJwJxXgiCZuyozVdZPy5AjsQBFcQw7phUMO6YU?v=w1280r16_9
我地香港黃屍表示非常失望。。。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-12 11:12 AM 發表

上年新聞,今年就唔覺有....

【逃犯條例】大班月餅時隔一年內地再上線售賣 被曝光後火速下架

https://www.hk01.com/大國小事/523744/逃犯條例-大班月餅時隔一年內地再上線售賣-被曝光後火速下架
見到呢啲報應我真係好高興,希望網民唔好三分鐘熱度要抵制嘅一定要抵制度底!

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-11-12 10:06 AM 發表

又話自己「賺藍養黃」囉

總之咩藉口都講得出
跪住奶就係奶 講咩伍小姐不代表美心真係岸9的藉口

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-11-12 09:21 AM 發表

怡和旗下牛奶國際發布第三季中期管理報告,指出第三季整體表現仍受新冠肺炎疫情影響,惟牛奶國際並無披露季內實際經營數據。但由於去年同期業務因政

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201119/406101359507542016590463.jpeg/y1UJrwJwJxXgiCZuyozVdZPy5AjsQBFcQw7phUMO6YU?v=w1280r16_9
啲傻黃唔係話抵制嘅咩!點解越抵制越業績好㗎!唔係號稱二百萬零一人嘅咩

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]