• 瀏覽: 2,607
  • 回覆: 28
種族滅絕

賊喊捉賊,西方習慣既伎倆

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-11-11 12:19 AM 發表
加拿大多倫多附近其中一座最古老和營辦得最久的原住民寄宿學校遺址,周二(9日)展開新的搜索行動,以尋找更多可能埋葬了原住民學生屍體的無標記墳墓.

今年初,西岸卑詩省和中部薩斯喀徹溫省的原住民寄宿學校遺址,總共發現了超過1,200個無標記墳墓,許多都是埋葬了慘受虐待的原住民學生的屍體。事件震動全國,促使總理杜魯多的政府作出道歉。

19世紀末至20世紀90年代,估計有多達15萬名印第安、梅 ...
西人係咁架啦。你再嘈,佢同你講春秋時期長平之戰,坑殺40萬楚軍添啊

華人系世界佔人數咁多,使聽你西人指揮?系好也,就學習下,西人唔公平既,照屌。。唔好學黃絲,西人乜都偉大。

其實, 我估讀西史的課本, 都好似好少提到加拿大這黑歷史, 說明西方的隠藏歷史太勁了, 殺了十多萬小朋友, 世界各國都全被蒙在鼓裡

引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-11-11 12:44 AM 發表
五眼國種族滅絕.
歐洲佬關注下啦. 🙄
傻啦
歐洲佬無份咩

殖民國家大把這些尸體。

聯合國人權組織係咪放長假?😂🤣😆

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2021-11-11 06:12 PM 發表
殖民國家大把這些尸體。
我估巴勒斯坦被以色列殺的數量係仲多
但西歐的記者又扮睇不到

記得有一幕, 是以色列用導彈炸兒童院, 不少小朋友被炸到肢離破碎

有一位父親攬住小朋友遺骸, 下半身仲拖住一副腸狀, 死狀極恐怖, 有西方女記者當場拍攝也忍不住要指駡班以軍
但就被帶走, 更被滅聲
不久,有關報導及圖片被抹走

說明西方人唔係比從前良善咗, 而係更險危的消毀證據及漂白自己罪行!

呢d叫種族滅絕……

引用:
原帖由 gakoduck 於 2021-11-11 06:39 PM 發表
聯合國人權組織係咪放長假?😂🤣😆
佢地根本唔係真聯合國, 而是由白人組成的主體, 再配其他國做布景, 但不給予發聲, 或不會廣擴佢的發聲的欺世盜名組織

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-11-11 07:28 AM 發表

根本世界主流傳媒就不少揞住良心,

中國一個污點, 可能連污點都冇, 就憑空抹黑到大大,

但相對歐美入中東殺人如麻, 成間醫院炸毀, 院內所有人死晒, 又或在街上將無辜平民用無人機屠殺, 小朋友, 救傷車, 救護員全被殺害....又或以色列對32000個示威的巴勒斯坦人開槍掃射

都不聞不問, 當無事發生.

說明仲要信西方傳媒??人渣啦
很正常 西方教科書很少關於八卦聯軍 朝鮮戰爭 越南戰爭等不利於西方的歷史內容。所以西方年輕人都不知道這些負面歷史的

引用:
原帖由 holaben 於 2021-11-11 07:28 PM 發表

很正常 西方教科書很少關於八卦聯軍 朝鮮戰爭 越南戰爭等不利於西方的歷史內容。所以西方年輕人都不知道這些負面歷史的
咁樣睇黎, 不少西方人, 都係大話養大的

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]