• 瀏覽: 2,939
  • 回覆: 14
+2
韓國副總理兼企劃財政部長洪楠基11月9日表示,已就韓國晶片巨頭三星電子和SK海力士向美國商務部提交供應鏈資料,向美方傳達憂慮。韓聯社9日報道,

做狗嘅都夠膽出聲?
小心俾人制裁喎。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/699 ... utm_medium=referral

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-11-10 01:15 PM 發表
韓國副總理兼企劃財政部長洪楠基11月9日表示,已就韓國晶片巨頭三星電子和SK海力士向美國商務部提交供應鏈資料,向美方傳達憂慮。韓聯社9日報道,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211110/535077165654347776768402.jpeg/DVms-e9gS3X2lNXaKAsSidOvy1l9L2cXCD9vDwg_bw8?v=w1280r16_9
做狗 係無資格 反對的!!

幾話民主都假,哩類國家無國格

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-11-10 01:26 PM 發表
幾話民主都假,哩類國家無國格
都話有民主自由殺人都得個咯。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-11-10 01:46 PM 發表

你錯嘞,所謂民主自由要睇係邊個,唔係個個民主自由國家都可以殺人放火架

韓國建指揮作戰主權都交俾美國,又有咩可憂慮呀

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-11-10 01:46 PM 發表

根本冇民主自由殺人都得.......e.g. 沙特咁

憂慮的美國狗. 🙄

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-11-10 01:25 PM 發表

做狗 係無資格 反對的!!

真係聽話

睇三星,台積電既反應,我更佩服華為對老尾企硬唔卸

咪交囉咁簡單,三星基礎都是美國專利,吾交咪技術斷供囉。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]