• 瀏覽: 3,393
  • 回覆: 14
63歲男子今年2月尾接種首劑科興疫苗,兩天後因急性心肌梗塞,引致急性肺水腫而亡,疑為本港首宗疫苗事故,死因庭研訊今續。專家證人、衛生署法醫顧

識揀一定揀科興,幾乎冇副作用。最安全

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 會據解剖報告-裁定死亡與打針無因果關係

咁多個專家研究過得出咁結論,都唔到我唔信啦

黃人,黑磚家,東謊黑報,等待美國指示,復必泰黑金一到,又頭版抺黑科興

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-11-9 03:57 PM 發表
黃人,黑磚家,東謊黑報,等待美國指示,復必泰黑金一到,又頭版抺黑科興
只揀科興,第三針

但香討評論員話洋制疫苗會打死人喎

我頭兩針打科興都冇事,第三針冇理由走去搏復必泰

唔係即場暴斃既話都一定唔關枝針事 你班傻閪打爆佢呀 我中招食輝瑞口服藥醫

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-11-9 10:52 PM 發表
全部科興,因為安全第一

死左都要受多刀

其實死者有咁多隱疾,打前有無諮詢過醫生

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-10 06:20 PM 發表
死左都要受多刀
RIP

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-11-10 06:23 PM 發表
其實死者有咁多隱疾,打前有無諮詢過醫生
既然係隱疾, 諮詢醫生個時, 死者都講唔到俾醫生知自己有咩事.

一向都冇因果關係 , 科興好。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-11-9 03:54 PM 發表
咁多個專家研究過得出咁結論,都唔到我唔信啦
其實跟本就無磚家知道點樣判定果個因果關系

問返佢地轉頭,點樣可以跟據解剖報告判定其因果關係同疫苗有冇關?

都係原無用醒目,「我個心唔係咁好」

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-11-9 10:52 PM 發表
黃樹娼:您應該溝伏必泰!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]