• 瀏覽: 2,965
  • 回覆: 23
流亡海外的前立法會議員許智峯,早前在社交專頁呼籲港人投白票反制立法會換屆選舉;保安局局長鄧炳強發文批評許智峯的行為「卑劣」,亦可能觸犯《港區...

痴瘋完美演繹乜嘢叫做:叫人衝自己鬆

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2272801

香港事關你屁事咩,懦夫逃犯許屎瘋。

視法律為無物既垃圾當然唔覺有風險啦

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-11-9 09:15 AM 發表
香港事關你屁事咩,懦夫逃犯許屎瘋。
質佢食狗屎

過多幾年揸住個外國護照返嚟唔知係未當佢係外藉華人?

返黎再講先啦,低智峰。

當然不涉英國法律風險, 佢自己一定冇事, 不過喺香港班傻仔就唔敢包啦

你瀨嘢關佢撚事

香港班黃狗到而家仲未明?你班傻仔唔瀨嘢,佢喺英國邊有工開呀!
要有班黃狗喺香港畀人拉咗,佢就可以攞筆直幫你哋發聲呀嘛!

引用:
原帖由 天天奇馬 於 2021-11-9 09:10 AM 發表
流亡海外的前立法會議員許智峯,早前在社交專頁呼籲港人投白票反制立法會換屆選舉;保安局局長鄧炳強發文批評許智峯的行為「卑劣」,亦可能觸犯《港區...

痴瘋完美演繹乜嘢叫做:叫人衝自己鬆

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2272801
佢地知道已經返唔到最好既香港生活,所以點都要攪壞香港先安心,做民主鬥士做了民主逃兵,以為自己係劉備~~~~~

許生會唔會返香港示範應該點樣投票?

引用:
原帖由 victorkc 於 2021-11-9 09:18 AM 發表
視法律為無物既垃圾當然唔覺有風險啦
佢在外國當然冇風險...
但投白票,廢票既人就有機會被人篤,自己自爆等行為令佢地置身刑法下...

死曱甴

none of your business

叫人投白票,唔係傻到有人真係聽逃犯講呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]