• 瀏覽: 41,313
  • 回覆: 209
台灣一名單親爸爸不經意發現就讀高中的女兒,書包竟裏有安全套,生怕女兒可能已經偷嘗禁果,生氣崩潰不知如何開口是好,上網貼文求助:「我只有她這個女兒,很怕會失去她。大家幫幫我拜託。」

單親爸在Facebook「匿名公社」發文表示,自己趁早上天氣好,心血來潮幫女兒洗書包,沒有想到竟在書包裏發現安全套,讓他不解「才高三而已,為甚麼會有這種東西?」他又透露自己從女兒就讀幼兒園開始,就一直獨力照顧,二人相依為命。單親爸回想女兒之前曾說要跟同學出門讀書,懷疑女兒可能說謊,讓他生了一整天的氣,但又不知該如何開口詢問女兒,擔心翻書包的事會惹女兒生氣,又怕會失去她。

不少網民提醒單親爸先冷靜下來:「安全套很可能只是朋友的惡搞或騷擾,也可能是在保護他,你掌握多一點資訊再決定該不該氣」、「冷靜下來好好溝通,關心她,她才會敞開心胸,關係比較不會搞糟。」、「先冷靜,最起碼女兒知道要用來保護自己,越是阻止反而越不如願,可能惡化父女感情」。

台灣咪最名淫囉, 班友移民得去台灣的, 仲想自己子女遇到咩嘢好事丫???

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1772433/即時-中國-幫高三女兒洗書包驚見安全套-單親爸崩潰

女生隨時備用避孕套, 佢都好好客喎

可能做賣安全套賺零用錢呢

有用好過唔用啦

都高三啦(17~8歲), 仲要老豆幫手洗書包?我以前都係就咁掟落洗衣機洗, 自己搞掂啦, 唔洗麻煩到阿媽

依家世代, 高中生仲淨幾多處女吖?睇開D, 除非你抱住「遲早益外人, 俾咗老豆先」嘅心態

周星馳電影:是吹波糖嗎??

養到個女咁大, 唔憤氣自己都未食,就益左街外人

單親家庭既小朋友好容易早熟。
唉。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-11-9 02:34 AM 發表
台灣一名單親爸爸不經意發現就讀高中的女兒,書包竟裏有安全套,生怕女兒可能已經偷嘗禁果,生氣崩潰不知如何開口是好,上網貼文求助:「我只有她這個女兒,很怕會失去她。大家幫幫我拜託。」

單親爸在Facebook「匿名公社」發文表示,自己趁早上天氣好,心血來潮幫女兒洗書包,沒有想到竟在書包裏發現安全套,讓他不解「才高三而已,為甚麼會有這種東西?」他又透露自己從女兒就讀幼兒園開始,就一直獨力照顧,二人相依 ...
身為單身台灣淫。
高三女揾錢幫補家計,
你應該開心。
仲可能有免費餐食咩!

引用:
原帖由 liuche01 於 2021-11-9 03:55 AM 發表
都高三啦(17~8歲), 仲要老豆幫手洗書包?我以前都係就咁掟落洗衣機洗, 自己搞掂啦, 唔洗麻煩到阿媽

依家世代, 高中生仲淨幾多處女吖?睇開D, 除非你抱住「遲早益外人, 俾咗老豆先」嘅心態
養兒一百歲, 長憂99.

關心子女, 父母常態, 不出奇!

咁大個女情到濃時在所難免嘅. 總好過喺大6咁被高官搞.

引用:
原帖由 9個正理想 於 2021-11-9 05:15 AM 發表
咁大個女情到濃時在所難免嘅. 總好過喺大6咁被高官搞.
俾曱甴攪好係邊先?

提示: 違規內容已被屏蔽
係咪因為阿囡唔係俾自己先所以咁崩潰!?

呆灣風情

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]