• 瀏覽: 2,067
  • 回覆: 13
立法會換屆選舉提名期最後一星期,協助台灣殺人案疑犯陳同佳的聖公會教省秘書長管浩鳴今早(8日)到政府總部報名參選選委會界別。管浩鳴說,參選與

佢連少少嘢也做不到, 大眾如何支持佢選立法會議員?

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/政情/698170/立法會選舉-管浩鳴參選選委界-當選與否每日都想解決陳同佳事件

佢唔系抽下陳生水,有鬼人識佢。依家好啦,有曬知名度,真系好易比佢得米。又收十萬一個月

叫親浩明都冇好野,好似TVB條6號明,成日E起棚牙,成個老鼠樣咁,
唔係靠幫肥奶西邊到佢出鏡....

拉布/要求數人頭啲Friend

連陳同佳咁嘅熨手山芋案件都肯幫助, 全無利益, 仲要俾人攻擊, 佢係值得尊敬的宗教人士

圖窮匕現

下屆政府成立宗教部

幫緊一個殺人犯, 個D人叫咩? 叫"同犯"呀
如果比你參選, 證明政府ON9~

引用:
原帖由 oxygenshing 於 2021-11-8 04:18 PM 發表
幫緊一個殺人犯, 個D人叫咩? 叫"同犯"呀
如果比你參選, 證明政府ON9~
協助佢去自首投案都叫做"同犯"?

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-11-8 04:23 PM 發表

協助佢去自首投案都叫做"同犯"?

好食好住收容件殺人犯唔叫同犯, 笑L死我

引用:
原帖由 oxygenshing 於 2021-11-8 04:54 PM 發表

管神父提供食宿俾佢呀?
搞清楚事實先笑啦

引用:
原帖由 oxygenshing 於 2021-11-8 04:54 PM 發表

乜陳同佳在香港係殺人犯身份咩?

引用:
原帖由 snooboy 於 2021-11-8 06:20 PM 發表

乜陳同佳在香港係殺人犯身份咩?
咁羅冠聰, 許智峯, 黃台仰....咁大班通緝犯在外國, 點解當地政府唔告佢地?

😡

神棍

主題標籤 #立法會
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]