• 瀏覽: 15,338
  • 回覆: 42
+2
路透社報道,全球累計已有2.5億人確診感染新冠病毒,在Delta變種病毒肆虐下,全球240個國家,有55個的單日感染人數不斷上升,俄羅斯、烏克蘭和希臘每日新增病例都創疫情以來新高,近期新增病例有一半以上來自歐洲國家,大約每四天新增100萬宗確診,但由於大部分國家已開展新冠疫苗接種,過去三個月,全球每日平均新增確診個案減少36%。

西方主政者初頭以為打完兩針有效保護,點知係錯誤判決令疫情再爆發,與病毒共存政策又堅持執行,,嚴重雙錯誤失敗

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202111/08/AP6188998ce4b0f21ec5a78157.html

慎思守法 遠離暴行
萬般帶不走 唯有業隨身
黃人吹到復必泰9十幾效能,又話幾多幾多抗體

怎解西歐結果摑晒佢面架

歐美都係高危地區

根據以色列研

打完復輝瑞第三針唔掂,要打第四針喎

佢玩晒啦!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-11-8 11:47 AM 發表
根據以色列研

打完復輝瑞第三針唔掂,要打第四針喎

佢玩晒啦!
打8支都唔掂

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-11-8 11:45 AM 發表

怎解西歐結果摑晒佢面架

香港豬家日日吹西藥好勁,原來只睇西藥廠所交數據,現實數據唔睇,我地先係專家,佢地做西藥廠sale

「香土疫苗專家」吹到外國疫苗有幾勁,原來又係一個幻覺。

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-11-8 11:50 AM 發表

打8支都唔掂
藥廠角度打唔死你就打越多越好啦,btw佢唔咪怕打死你而係怕你死咗唔駛再打。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-11-8 11:48 AM 發表
老美剛發佈有4千多萬人受染 為賠償路鋪排⋯4500萬人x 每人100萬美元 = 天文數字
死亡計400萬美元1件 

怕咩?你唔係話間tesla都夠啦!

第四,五,六針

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-11-8 11:45 AM 發表

怎解西歐結果摑晒佢面架
叻嘅就唔洗做黃人

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2021-11-8 11:55 AM 發表
第四,五,六針
豬家話打多一針得一針,盡力為西藥吹谷

Mola

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]