• 瀏覽: 7,660
  • 回覆: 80
當日我就質疑SIGNAL, 有什麼機制及制度保證SIGNAL將來不變? 明明SIGNAL及WHATSAPP一樣都係極權制度, 只是當時SIGNAL皇帝開明, 但皇帝可以變, 沒有機制及制度既保證, 一切也是虛幻.
https://www.eprice.com.hk/mobile ... 1/?utm_source=dable

黃屍弱智係真嫁,用得現代科技點會有私隱,仲要係數碼世界,以前模擬電話要監聽難好多,而家樣樣數碼化,數據任人睇,睇左你都唔知,想有私隱過原始人生活啦,飛鴿傳書最安全,戇尻黃屍!

引用:
原帖由 kw_lam 於 2021-11-8 11:04 AM 發表
黃屍弱智係真嫁,用得現代科技點會有私隱,仲要係數碼世界,以前模擬電話要監聽難好多,而家樣樣數碼化,數據任人睇,睇左你都唔知,想有私隱過原始人生活啦,飛鴿傳書最安全,戇尻黃屍!
樓主本來就是黃人,佢只不過是反寸獨裁制度,會因時間及人而改變。

實際上,現在的普選不是一樣會腐敗嗎?
希特勒也是普選出來的。

引用:
原帖由 sheung1009 於 2021-11-8 01:12 PM 發表

樓主本來就是黃人,佢只不過是反寸獨裁制度,會因時間及人而改變。

實際上,現在的普選不是一樣會腐敗嗎?
希特勒也是普選出來的。
你搞錯, 沒有黃及藍, 我只相信事實及邏輯. 如果你迫我揀, 我討厭左謬多過藍人, 因左謬是偽君子, 藍人就係真小人.

因為黃屍多ON99,真係加密咗,美國佬點反恐呀
人地連德國總理既電話都可以偷聽到呀,Whatsapp/SIGNAL既加密有鬼用

自己呃自己

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2021-11-8 06:34 PM 發表
因為黃屍多ON99,真係加密咗,美國佬點反恐呀
人地連德國總理既電話都可以偷聽到呀,Whatsapp/SIGNAL既加密有鬼用

自己呃自己
正如安心出行唔會用數據也唔會俾數據政府...但班黃友仍然死都唔用同一道理.....

但佢地用既手機(埃瘋,三叔)有九成都係內地生產...佢地又唔驚內地廠會加料落去部機度既......

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-11-9 06:30 AM 發表

正如安心出行唔會用數據也唔會俾數據政府...但班黃友仍然死都唔用同一道理.....

但佢地用既手機(埃瘋,三叔)有九成都係內地生產...佢地又唔驚內地廠會加料落去部機度既......
政府想check佢地,直接搵電訊公司就可以了,全世界政府都有咁既權力

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2021-11-8 02:09 PM 發表

你搞錯, 沒有黃及藍, 我只相信事實及邏輯. 如果你迫我揀, 我討厭左謬多過藍人, 因左謬是偽君子, 藍人就係真小人.
咁你而家咪間接承認咗自己係黃人囉!
明明黃人一個又要扮中立,乜而家黃人好失禮你咩?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-11-9 06:30 AM 發表

使乜講咁遠,政府一話有錢派,就連自己三圍數據都可以隨時秒傳俾政府

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-11-9 02:52 PM 發表

咁你而家咪間接承認咗自己係黃人囉!
明明黃人一個又要扮中立,乜而家黃人好失禮你咩?
黃人大部份都係港豬及左謬, 我好肯定回答我唔係黃人, 因我最憎港豬及左謬.
我只注重邏輯及事實, 在私人事上我會講主觀感情, 在公眾事上, 我只講事實及邏輯.
你這個問題已反映你跟港豬一樣, 喜歡做LABELLING, 放棄思考, 例如: LABEL了港女就一定貪錢, LABEL了愛國就等於愛共.
每個人及每件事都係獨立, 在未有數據前, 對我來說都係一張白紙.
科學精神才是我信仰, 一切用數據, 事實及邏輯去分析, 不是個人偏見及幻想(左謬).

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2021-11-9 04:29 PM 發表

黃人大部份都係港豬及左謬, 我好肯定回答我唔係黃人, 因我最憎港豬及左謬.
我只注重邏輯及事實, 在私人事上我會講主觀感情, 在公眾事上, 我只講事實及邏輯.
你這個問題已反映你跟港豬一樣, 喜歡做LABELLING, 放棄思考, 例如: LABEL了港女就一定貪錢, LABEL了愛國就等於愛共.
每個人及每件事都係獨立, 在未有數據前, 對我來說都係一張白紙.
科學精神才是我信仰,  ...
呵呵!你講咗咁多廢話一句黃人嘅唔嘢都冇講過亦唔敢提,淨係喺度講乜港豬左膠balabala!單係哩句「港豬」你就已經露餡啦,因為「港豬」就係黃人最鍾意串同埋形容嗰D中立淺藍人士,你見到自己條尾嘛?仲扮嘢??

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-11-9 06:30 PM 發表

呵呵!你講咗咁多廢話一句黃人嘅唔嘢都冇講過亦唔敢提,淨係喺度講乜港豬左膠balabala!單係哩句「港豬」你就已經露餡啦,因為「港豬」就係黃人最鍾意串同埋形容嗰D中立淺藍人士,你見到自己條尾嘛?仲扮嘢??
你連基本數據都沒有分析, 完全違返邏輯及事實這兩大原則.
港豬佔人口一半以上, 你把港豬定義為"中立淺藍既人", 在2020年區議會選舉, 大部份選民投票給你所講既黃絲陣型, 導致建制大敗. 因此數據反映港豬實際係黃(用佢地投票結果, 唔係你個人幻想). 佢地很多有雙重國藉, 現在見唔對路就移民賣國.
你用你個人主觀幻想去定義黃藍, 我無興趣討論, 我只對事實及邏輯有興趣. 你有你既幻想, 我有我既數據.
唔想浪費時間跟無邏輯既你交流, 正如跟左謬港豬一樣, 講野=浪費人生.

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2021-11-9 02:39 PM 發表

政府想check佢地,直接搵電訊公司就可以了,全世界政府都有咁既權力
班人真係以為自己係漢奸會被政府查到底......

實際上佢地連漢奸都無資格做......

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2021-11-9 09:15 PM 發表

你連基本數據都沒有分析, 完全違返邏輯及事實這兩大原則.
港豬佔人口一半以上, 你把港豬定義為"中立淺藍既人", 在2020年區議會選舉, 大部份選民投票給你所講既黃絲陣型, 導致建制大敗. 因此數據反映港豬實際係黃(用佢地投票結果, 唔係你個人幻想). 佢地很多有雙重國藉, 現在見唔對路就移民賣國.
你用你個人主觀幻想去定義黃藍, 我無興趣討論, 我只對事實及邏輯有興趣. 你有你既幻想, ...
你嗰D唔知邊度嚟嘅所謂數據都係你自己一廂情願嘅幻想!你講一大輪廢話都掩飾唔到你係黃底嘅事實!
閣下講咁耐從來都冇對講過黃人任何一句說話(包括負面或正面),而淨係識得喺度話乜嘢藍絲呀,左膠呀,甚至用黃絲最鍾意鬧異見人士做港豬嘅字句,單係從閣下哩D咁嘅邏輯思維就肯定我分析嘅冇錯!哩D就叫做邏輯!唔係你幻想出嚟嘅假數據!
啊!唔記得仲有一個重要嘅邏輯事實,就係黃人經常敢做唔敢認!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]