• 瀏覽: 13,667
  • 回覆: 91
+8
2019年黑暴根本就係台毒背後策畫

支持國安法!!!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-8 10:44 AM 發表

黑暴文宣都係咁
我懷疑有部份黑暴文宣就係出自香港法輪功之手

引用:
原帖由 XEO 於 2021-11-8 08:48 AM 發表
我都話香港搞成咁,民進黨有份.
直頭係黑暴主力。錢、物資、文宣、策劃,主要都係來自台灣

美國主要係培訓、「學者」、媒體,主攻長期部署,亦提供錢

菜陰魂射精娼最仆街

菜陰魂射精娼最仆街

文革一樣

做乜都犯法,批鬥

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-11-8 08:41 AM 發表
台灣組織發售「反中亂港」文宣,買賣雙方涉違《香港國安法》!《星島日報》發現來自台灣的社交專頁「島抗聯青年軍」,近日公開發售聲稱記錄了內地數十...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20211108/share_2021110807431127076.png

野草燒不盡
春風吹又生
台毒勢力滅共之心不死, 不旦香港無法對 ...
你以為啦 大權在手有咩做吾到 這些只系小學雞

呆狗又玩野!

菜鷹聞幾時比羊腸哽死呢

2舊幾水買個日曆,果然係on鳩

呢樣禁 個樣禁 幾好呀 好多年後的大陸人一定唔記得 再落多人黎香港 數十年後的香港人全部都是新移民或新移民下的香港人

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-11-8 09:24 AM 發表
網絡實名制杜絕台灣班畜牲啦
個日曆喺Facebook賣,Facebook反中,支持台毒,網絡實名制點杜絕班畜牲?

核武攻台!

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-11-8 12:23 PM 發表

個日曆喺Facebook賣,Facebook反中,支持台毒,網絡實名制點杜絕班畜牲?
全世界冇一個地方係零罪案
滅罪點都係要做
做到幾多得幾多
本地網絡實名制肯定有用
趕絕網軍喺本地網站造謠恐嚇文宣
黃屍曱甴亦冇得喺本地網站隱藏身份

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]