• 瀏覽: 29,120
  • 回覆: 148
+5
美軍8月自阿富汗首都喀布爾匆忙撤走時,機場外一片混亂,大批想離國的人堵塞在此。一對夫妻8月19日情急下將襁褓中2個月大的兒子交託一名美軍照顧,

個兩個月大BB可能已經被美軍交左俾塔利班?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/697682/阿富汗男嬰交託美軍後失蹤-爸將兒送過鐵絲網-竟是父子最後一面

希望個BB無事。唉。

仆你個臭街……係戰亂國家仲生仔……有無腦架

美軍都信,仲交個小孩比佢地喎,而家都唔知賣咗去邊

呢兩公婆而家都無事,當時根本自己嚇自己,無厘頭將絕不能離開母親的BB交俾尾軍,尾軍交俾d咩老尾教會團體...

可能跟本無上機直接原位擺返,個bb 除咗爬仲可以點,正常一定係搵人抱住,唔見左九成擺係到無人理

相信美軍

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2021-11-6 11:56 PM 發表
可能跟本無上機直接原位擺返,個bb 除咗爬仲可以點,正常一定係搵人抱住,唔見左九成擺係到無人理
無知的父母,

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-11-6 11:38 PM 發表
仆你個臭街……係戰亂國家仲生仔……有無腦架
生左5個

引用:
原帖由 judylam651 於 2021-11-6 23:54 發表
呢兩公婆而家都無事,當時根本自己嚇自己,無厘頭將絕不能離開母親的BB交俾尾軍,尾軍交俾d咩老尾教會團體...
阿富汗比教會咪即係求死

是不是美軍PR操作。

之前唔係話美國團左聚咩,原來係第二對

之前報道過,班尾軍連軍犬都放低唔要,你話個bb仲有無機會上機丫?

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2021-11-7 12:02 AM 發表

阿富汗比教會咪即係求死
當時有報導,有很多沒有父母陪同的阿富汗小孩去到英尾,就係咩慈善團體照顧,等如落在歐尾教會d耶棍手上不斷被性侵,生不如死 !

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]