• 瀏覽: 2,294
  • 回覆: 27
世界衞生組織歐洲區域辦事處主任克盧格(Hans Kluge)11月4日表示,區域內53個國家的新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)傳播情況令人擔憂,數據顯示歐洲

要實行與病毒共存,就應預計會出現大爆發,但歐洲國家又好像不太願意,真的十分自相矛盾,試問世上,那有又要馬兒好,又要馬兒不吃草此等便宜之事。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/697179/新冠肺炎-確診個案上月增逾半-世衞-歐洲再次成為疫情震央

玩共存, 咁央唔央有咩問題??? 

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-5 10:45 AM 發表
玩共存, 咁央唔央有咩問題??? 
政府玩共存,人民就會變共葬。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-11-5 10:48 AM 發表

政府玩共存,人民就會變共葬。
一齊存在咁震咩央
1係清0........1係共存應該冇第3個方法啦

大陸清0又阿之阿佐.....到底想點

班歐洲鬼做防疫做到劈屎咁,唔大爆發先奇。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-5 10:49 AM 發表

一齊存在咁震咩央
共震

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2021-11-5 10:51 AM 發表

共震
1係清0........1係共存, 應該冇第3個方法啦
大陸清0又阿之阿佐........個個中(咁先叫共存)做震央又唔鐘意, 到底想點

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-5 10:49 AM 發表

一齊存在咁震咩央
1係清0........1係共存應該冇第3個方法啦

大陸清0又阿之阿佐.....到底想點
思覺失調!

又話西人疫苗好有效,防重症,減死亡

中招咪尤佢,繼續返工返學,唔好理唔好檢測唔好統計報告

要與病毒共存好心首先向病毒釋出善意啦

死亡率如何?而家好似全世界都好少提起

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-11-5 10:59 AM 發表
又話西人疫苗好有效,防重症,減死亡

中招咪尤佢,繼續返工返學,唔好理唔好檢測唔好統計報告

要與病毒共存好心首先向病毒釋出善意啦
正解!疫苗有效嘛!共存飽佢囉,唔駛話俾人知格??

要共存喎,梗係唔比病毒消失啦

人類醫好之後,出街又會中過傳染其他人,咁幾時會完呀

放縱就係咁嘅結果.

自取滅亡!

歐洲果邊又爆一大獲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]