• 瀏覽: 5,591
  • 回覆: 15
美國最近乜春都話中國唔啱, 最近果隻康乃狄克號話起南海撞山, 消息話要提早退役!?
美國會唔會乘機要中國賠償? 之前新冠肺炎都開口埋口要中國賠償! 今次又會唔會乘機話中國無畀南海嘅地圖佢所以撞山?
如果真係要退役嘅話呢d核潛艇係咪好化學?

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2021-11-5 10:35 AM 發表
吓,撞到整唔返,咁化學!
撞到哥斯拉,執返條命算好彩

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2021-11-5 10:35 AM 發表
吓,撞到整唔返,咁化學!
點會整唔返?收埋修修補補,改個好聽的名字,即刻有現貨交付給澳洲,澳洲唔使等幾十年,winwin雙贏

賠冇問題, 但要中方人員檢查受損結構.

重要艦長艦員燉冬菇,飛脾沉裳

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-11-5 10:13 AM 發表
美國最近乜春都話中國唔啱, 最近果隻康乃狄克號話起南海撞山, 消息話要提早退役!?
美國會唔會乘機要中國賠償? 之前新冠肺炎都開口埋口要中國賠償! 今次又會唔會乘機話中國無畀南海嘅地圖佢所以撞山?
有可能就好似有人在你屋企花園內跌傷咗會告業主要求賠償一樣。

退得疫,就唔係hi-hi咁簡單喇。

要賠為何不放(小心撞山)警告牌係水中, 等瞎子都睇到, 應該一早將南海水底山𡶶頂削平, 讓潛艇可以自由航行, 飽覽南海各海軍基地情況, 有幾多架潛艇/軍艦係基地內作記錄, 以便日後可以虎 虎 虎偷襲三亞港.

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-11-6 12:33 AM 發表

美國法律:小偷在你家花園內跌傷,可以告你(屋主)

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-11-6 12:33 AM 發表

咁咪即係承認南海是中國的

引用:
原帖由 lam4451 於 2021-11-6 08:53 PM 發表

咁咪即係承認南海是中國的
南中國海自古以來就是中國的,如果唔係為咩要叫“南中國海”

Freedom of navigation 代價非輕也!

https://youtu.be/doYlbxWOI5g

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-11-5 10:13 AM 發表
老解或已研發新武器成功: AI 水底山

可能有輻射洩漏都唔定

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]