• 瀏覽: 11,732
  • 回覆: 49
+3
新冠疫苗第三針將於下周四(11日)開打,包括長者、醫護在內的優先組別市民涉及約186萬人。政府專家顧問、中大呼吸系統科講座教授許樹昌領導的研究發現,早前接種兩劑科興新冠疫苗、抗體水平偏低人士,接種復必泰加強劑的免疫水平,明顯較接種科興加強劑的高。

呢間暴大係咪又想害人!兩隻疫苗本質都完全唔同,要溝針嘅搵佢哋班研究生溝咗先。

新聞來源連結:

https://www.wenweipo.com/a/20211 ... b0c0f6bc938149.html

呢間仆街杏加橙黑暴學店, 大鶴牲昨日又玩嘢掛招魂幡.
中大呢塊招牌臭撚晒, 仲搞乜嘢研究.

到我打時, 我都係第三針打科興, 對中國有信心

溝針出事點算。 

連登專家菜嬰聞指高端作加強劑效果最好

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-11-5 12:54 AM 發表
溝針出事點算。 
復必泰及科興兩隻疫苗添加劑成份不同..........假如本身有敏感......就好易出大事....!!

他們根本想做數據.........搵市民當白老鼠.......!!

打兩針科,當然吾會故意溝針,我冇咁儍

講夠大話未?

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-11-5 01:20 AM 發表

復必泰及科興兩隻疫苗添加劑成份不同..........假如本身有敏感......就好易出大事....!!

他們根本想做數據.........搵市民當白老鼠.......!!
吾怪得之人地話,愚昧係最可怕

信香港啲19學者,死得人啦!

引用:
原帖由 4ichicken 於 2021-11-5 07:53 AM 發表

吾怪得之人地話,愚昧係最可怕
抗體水平一向都係伏高,身體副作用反應都係

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-11-5 01:20 發表

只要有溝針大數據研究,出任何成果他們都不用負責任,反而出現良好效果就可以去取國際醫療大奬為自己面上貼金

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-11-5 08:16 AM 發表
信香港啲19學者,死得人啦!
咁信鄉土藍c啦!

玩溝BNT針??? 想打BNT既咁頭2針揀左啦
香港又唔係冇得揀.....

中歹可信度十分低,當年沙士霸住來研究,結果研究到錯晒,害死唔少人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]