• 瀏覽: 49,217
  • 回覆: 267
  • 追帖: 1
+3
醉駕判坐18日 真係輕判喇 仲保釋上訴 有錢就係任性

引用:
原帖由 比錢 於 2021-11-4 05:16 PM 發表

坐過監即係監躉,你覺得佢重可以留係TVB?佢玩完了
有錯肯認就唔會玩完,你睇古仔

引用:
原帖由 annaplus 於 2021-11-4 05:40 PM 發表

有錯肯認就唔會玩完,你睇古仔
點解唔講加拿大人~謝檸檬

引用:
原帖由 ck286 於 2021-11-4 05:42 PM 發表

唔記得呢個添

犯法就要受罰, 吾理你乜顏色

引用:
原帖由 假波多 於 2021-11-4 05:03 PM 發表
楊過往所涉的刑事紀錄已是15年前的事,故希望法庭能判以非監禁刑罰。

呢啲都係求情原因咩
只係證明佢係「慣犯」
入去坐啦
感覺好似說明15年都無犯事,已是一個好人,都幾搞笑!

醉駕如果車死人點算?

TVB 應該效法大陸永不錄用
之前拍D戲刪佢唔走都要除名

入去18日根本就唔夠時間俾佢思過,睇黎個官係想佢係入面俾人爆18日菊

原來有前科的人,再一次不小心駕駛都只係判18日
人地18年後又一條好漢,你只有18日就非常好啦

雖然你愛國愛港,但作為一個劣質藝人,演藝生涯到盡頭了
不然你看看吳亦凡和李雲迪一個玩女一個叫雞
就算幾咁愛國都已經無得救了
如果你還有翻到生,那和國家的道路完全不一樣對的嗎?

引用:
原帖由 比錢 於 2021-11-4 05:16 PM 發表

佢經常演警察,睇怕以後不能再演警察了 !  可以轉做大反派,一樣可以殺出一條血路!

引用:

咁古天樂一早玩完啦......

引用:
原帖由 永治 於 2021-11-4 04:49 PM 發表
藝人楊明去年疑因酒醉下駕駛,在山頂馬己仙峽道撞壆,他原本承認不小心駕駛罪,聞裁判官要他還柙候判時突推翻認罪,最終又再認同樣罪名,案件今(4

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211104/532969783977578496308751.jpeg/CZ-vewO_dVWcAmoIgkSFDrw5NumlL43SM8aCMjPGgjI

究 ...
2020年一單交通case要拖成年,根本係浪費法庭去處理其他案嘅時間。仲要以為出到清洪就可以打甩,真係對佢極度反感,如果網上有人發起罷睇所有佢有份嘅劇,係絕對正確。

引用:
原帖由 ck286 於 2021-11-4 05:42 PM 發表

佢曾經扮演過謝檸檬, 真實世界都一樣!

同黃屍比,坐18日加2日假期對於16日濕濕碎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]