• 瀏覽: 2,320
  • 回覆: 42
+3

彭帥在微博發帖描述遭到前副總理張高麗性侵的經歷。該帖迅速被刪除。中國此前也有高級官員被披露性行為不端,但此次是中共最高層首次受到此類公開指控。

有沒有依法拘捕張某麗@朝陽公安

別人發微博就圖一樂 真玩命得看彭帥🐰

新聞來源連結:
https://cn.nytimes.com/china/20211103/china-metoo-peng-shuai-zhang-gaoli/zh-hant/

識食

看過內容,是婚外情

性侵女運動員

引用:
原帖由 robin09 於 2021-11-3 20:37 發表
看過內容,是婚外情

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-11-3 09:42 PM 發表

情色文學先會發生: 「一個人在外幫守著,因為誰都不可能相信老婆會願意。」肯定係流嘢

引用:
原帖由 wanchaiferry 於 2021-11-3 10:21 PM 發表

情色文學先會發生: 「一個人在外幫守著,因為誰都不可能相信老婆會願意。」肯定係流嘢
中國特色的xx主義
外人不懂

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-11-3 10:22 PM 發表

中國特色的xx主義
外人不懂
哈哈。 我呢啲平凡人等,係唔會睇得明嘅!

大細超,李雲迪嫖娼就鋪天蓋地報導,彭帥張高麗事件就刪帖

唔係好信囉, 彭小姐根本唔靚, 國內大把高質素的有得揀, 

你話那些冰冰我反而會信囉

有冇人俾到張彭小姐索的樣子俾我睇睇, 說服我信佢會被中共高層睇中

睇返彭小姐2000年時個樣都好C9下囉

真係我見到都一定唔會諗囉

https://www.google.com/search?q= ... ih=608&dpr=1.56

反而要啅都啅 劉濤  那個級數囉

引用:
原帖由 dooropener 於 2021-11-3 11:34 PM 發表
大細超,李雲迪嫖娼就鋪天蓋地報導,彭帥張高麗事件就刪帖
李雲迪那件女主角, 不少網友看完都話值簡直極品
但反而高居在國家級的位高權重會揾彭小姐????

真係信住1成先啦, 大家將心比己, 你地會唔會??

5毛小粉紅笠晒水,朝陽大媽也失明了,這是共產黨偉大極權表現。

引用:
原帖由 wanchaiferry 於 2021-11-3 22:21 發表

主題標籤 #彭帥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]