• 瀏覽: 6,534
  • 回覆: 59
  • 追帖: 1
+6
中國軍事發展備受外界關注,美國科學家聯盟(FAS)周二(2日)發表報告,指中國在3個疑為洲際彈道導彈的發射場建造300個...

尾國又疑似?
分分鍾蒙古包當發射井

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211103/mobile/bkn-20211103003048045-1103_00992_001.html

附件

img1.baiyewang.jpg(37.89 KB)

低能先建定點發射站

引用:
原帖由 DICK~DICK 於 2021-11-3 03:30 PM 發表
低能先建定點發射站
從來真唔真唔重要, 最重要呃到人.
因為仇中人士低能, 呃到佢地就夠啦.

老尾又老屈

斷9估,無痛苦。

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-11-3 03:28 PM 發表
中國軍事發展備受外界關注,美國科學家聯盟(FAS)周二(2日)發表報告,指中國在3個疑為洲際彈道導彈的發射場建造300個...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211103/photo/bkn-20211103003048045-1103_00992_001_01b.jpg?20211103103415

尾國又疑似?
分分鍾蒙古包當發射井

新聞來 ...
又發表岸九報告,挑李老無。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-11-3 04:18 PM 發表
核彈要有東西提練的 大陸不嬲都冇四出去精戰⋯邊有路數獲得!
無餡打出是沒用的😬
美帝就唔唔同啦~倉庫大把貨
大陸核能發電已經超過法國,位居世界第二。
核能發電的軸心機就是提煉濃縮鈾的機器。
中美核大戰打起來的機會很小,因為猜疑鏈會導致其他核國家也被卷入,會變成世界核大戰。
但是,中美惡鬥,兩邊都要清內奸。

點解好似精神病患者咁既

關你美國q事咩!

上次尾國間碟衛星,錯誤地以為福建客家土樓,係導彈發射井

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-11-3 04:18 PM 發表
核彈要有東西提練的 大陸不嬲都冇四出去精戰⋯邊有路數獲得!
無餡打出是沒用的😬
美帝就唔唔同啦~倉庫大把貨
老美咁多貨做乜敗走阿富汗😓仲乜唔攻大陸

靠嚇!同電話騙案手法一樣。錯左都錢已收了。伊拉克嘅化武一樣。對唔住都無聲,都打左破壞曬,而週邊國家都俾曬錢生怕化武。這招用到爛了!

哈哈哈🤣又老吹

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]