• 瀏覽: 6,256
  • 回覆: 49
+3
消息指,5人涉於灣仔入境事務大樓使用假安心出行app被捕,被捕人士包括入境處及審計署職員及兩名外判職員。據了解,今早上班時段,入境事務大樓職

捉黃狗!特別係公務員裏面食公帑反政府嘅黃黑狗!!
大清洗!掃黃反黑清瘀血!!

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/突發/695472/5人入境事務大樓用假安心出行被捕-包括入境處及審計署職員

引用:
原帖由 CallMeKSM 於 2021-11-1 12:34 PM 發表
消息指,5人涉於灣仔入境事務大樓使用假安心出行app被捕,被捕人士包括入境處及審計署職員及兩名外判職員。據了解,今早上班時段,入境事務大樓職

https://cdn.hk01.com/di/media/images/4910702/org/474eae9d675ddc9d4a13d8a7206b99b8.jpg/agWbo0KFwwyCKKEXe-t9z1zzFVhzxXTAy3eE-8t3hPs?v=w1280r16_9 ...
嘩呢次飽囉又捉五隻
真心希望個班人繼續堅持
有網友話齋轉軚就正契弟

咁都要假?  玩咩?

即炒,黃曱見一隻殺一隻!

抵能死 炒得

食環科文比利馮唔係用真嘢呀

引用:
原帖由 tri333 於 2021-11-1 12:37 PM 發表

嘩呢次飽囉又捉五隻
真心希望個班人繼續堅持
有網友話齋轉軚就正契弟
黃黑畜互相講: 轉軚死全家!

現實向黃黑畜講 : 唔轉軚就全家死!

發假誓,又可以入多條

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2021-11-1 12:38 PM 發表
咁都要假?  玩咩?
跪低為糧支

又捉到D鬼

引用:
原帖由 xx1233xx 於 2021-11-1 12:39 PM 發表
發假誓,又可以入多條
虛假文書 炒

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-11-1 12:39 PM 發表
抵能死 炒得

食環科文比利馮唔係用真嘢呀
為糧支,一定係用真野啦!
為食免費天使雞,一定要講假野啦!

成個榮肛曱鬧劇,就係一班賤人老千,老點一大班傻人蠢人。

膠到佢地, 安心出行係為疫情問題下而設, 唔用安心出行咪唔好返工囉

PK公務曱甴狗...捉一隻炒一隻再判虛假文書罪  

黃畜等於柒碌

出政府糧反政府
應該立即革職

主題標籤 #審計署
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]