• 瀏覽: 10,519
  • 回覆: 29
以史為鑒,可以知興替

有人不斷鬧,可能係打著紅旗反紅旗,又可能少睇歷史,總之大嗚大放之後就。。。

歷史係不斷重復緊,不過而家仲玩緊大鳴大放

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-2 06:30 AM 發表

樓主煽惑他人憎恨政府,已犯國安法!
請問點解班黃畜仲未移民離開有國安法嘅中國香港㗎?

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-2 06:30 AM 發表

樓主煽惑他人憎恨政府,已犯國安法!
真係多謝你有份推動國安法的成立,保香港的穩定,鎮住牛鬼蛇神,黑暴速速退,誅邪惡,保平安。

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2021-11-2 10:34 AM 發表

請問點解班黃畜仲未移民離開有國安法嘅中國香港㗎?
美國係聖地。

附件

vl8iujle26521sdkkoopdmgmnyft07 (1).jpg(199.74 KB)

vl8iujle26521sdkkoopdmgmnyft07 (1).jpg

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-2 10:04 PM 發表

又講美國啦!😴😴😴😴😴
大家一見講乜都扯到去美國,就估到係某強國人,而且從事手指快速技術文化高產量但低薪的行業!

基本上,係社會上被剝削得最厲害的知識分子!
咩你係從事手指快速技術文化高產量但低薪的行業架!唔怪得你留低咁多產品啦。你講國安法就一定要多謝你地嘅大力推動促成啦,你講國安法就一定要講世界No. 1嘅美國啦,你想推幾多條美國嘅國安法俾香港成立呢?快D加快你手指速度技術增加你嘅産量吧,你係某省人士,估到啦。

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-3 12:24 AM 發表

又美國😴😴😴😴😴😴
我 0 月薪呀!吹呀?
我呢啲 咪就係手握土地物業生產工具的人囉!
但你共我唔到,因為我D土地物業已經係英國啦!
啊,原來你咁唔妥美國!
原來又係一個敗走嘅老甴,身在英國,好好享受英國超級的監控系統啦。
你身為中介人,梗係唔係收人工啦,你地老細收嘅係工程費嘛,你的下線先收你嘅糧支嘛,反中亂港係賣國賊嘅大生意,你收英磅嘅中介就係叫笨蛋衝自己袋而又唔使負責嘅物種呢。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-10-31 01:12 PM 發表

根本上系一丘之貉。
中央對林鄭的評價是高過建制派,信任程度肯定很高,唔好低能。

香港的建制派還不人情形勢。

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-3 12:24 AM 發表

又美國😴😴😴😴😴😴
我 0 月薪呀!吹呀?
原來已經做了美國走狗的英國養的狗。

禾覺得有個問題係,佢成日話果個唔得果樣唔得,但又話唔到俾人知點唔得。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-11-3 08:48 發表

中央對林鄭的評價是高過建制派,信任程度肯定很高,唔好低能。

香港的建制派還不人情形勢。
所謂建制,其實都是不可信任的民主教徒。
下任特首;若無能者治港,就選完全聽命的政治素人。

引用:

又美國😴😴😴😴😴😴
我 0 月薪呀!吹呀?
英國玩緊共同富貴哦,土地物業交重稅哦,傻能。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]