• 瀏覽: 11,517
  • 回覆: 59
世界不公平,很多港青向上都難,林作可以過寫意生活

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2021-10-31 06:13 AM 發表
林作上月18日與鍾培生進行拳賽,最終四處逃竄下避過K.O.,以點數落敗。拳賽起因是林作與鍾培生網上口角繼而動武,林作昨晚(26日)竟然未學識收口

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211027/529868580775268352658247.jpeg/46KjGdD8Ib_K-Y3l-PneD-XVoNWKSAPqh-BVUofgVVI?v=w1280r16_9
林生一睇就知有燥狂症

條柒頭買棺材唔知埞

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2021-10-31 07:52 AM 發表
好事🤷🏼‍♂️👍咁至係娛樂圈🤷🏼‍♂️👏林作呢條契弟的確有本事令憎佢嘅人對佢改觀🤷🏼‍♂️👍
我覺得佢好勁
好簡單,佢讀過嘅學校,我永遠都讀唔到

林作係一個好懂得自我宣傳的聰明人,越係偏離正常人既思維,就越多人討論佢

打上癮

已經肯定林作係白痴

呢條林作係典型白痴仔

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-10-31 02:04 PM 發表
有無人邀請林老作打飛機比賽?
將個擂台變成張床咁,上台打,唔載頭盔,敢唔敢?🤣

引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2021-10-31 04:11 PM 發表
條柒頭買棺材唔知埞
可能佢見向左去了台灣,國安法下可能一段時間唔會返香港,所以才挑機打擂台。向左可能會叫佢去台灣打,到時無了主場之利,林作可能縮。🤭

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2021-10-31 02:39 PM 發表
世界不公平,很多港青向上都難,林作可以過寫意生活
唔載頭盔打,會唔會係遊戲機,online game對打?😁

引用:
原帖由 mooncake024 於 2021-11-1 01:12 PM 發表

唔載頭盔打,會唔會係遊戲機,online game對打?😁
林作住豪宅有律師專業。相反很多港青為生活生活

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-10-31 08:17 AM 發表
向佐啲拳睇落都係比較弱
就算贏到林作
應該都不會對林成做成太大傷害。
唔係囉,佢係慢同唔識打,但中佢一拳林作死得

狗口長不出象牙

打波動拳?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]