• 瀏覽: 58,910
  • 回覆: 302
  • 追帖: 1
+7
唔好以為佢係癲佬,佢好有料架

引用:
原帖由 今天橙色腳指 於 2021-10-30 07:54 PM 發表
網絡紅人龍心移民英國並在個人YouTube頻道分享在當地生活的點滴,他概嘆生活困難,加上物價昂貴「冇啖好食」:「移民一啲都唔容易,尤其係英國,好

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211029/530858741269008384025938.jpeg/KAYJtTHrW5RAEMy2NN3rQIXlDvStdXjJVMvgSFTL4Eg

乜龍 ...
龍心用一口流利英語同鬼妹交流,完全屌打一眾「高學歷高質素」既黃屍手足。。。

引用:
原帖由 law31 於 2021-10-30 09:17 PM 發表

龍心此舉..大有擴張中華種族的意圖...
每一個英個妹..30分鐘後便懷孕一個有中華血統的孩子...
龍心可謂任道重遠.....
歷害的想法

龍心走左就一天都光哂喇

外國比較適合龍心呢個鬼仔性格。

過濾緊d傻既, 香港真係清新哂

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-10-30 08:32 PM 發表

黃人BNO趕著去大陰間蒂國,又冇膽認又瀨,陰間國養出奴才不忠誠。
揸得BNO當然去啦,唔通學大6西咁要偷渡去咩.😆😆

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-10-30 09:11 PM 發表
佢真痴線,什麼﹒﹒﹒福青幫第一把膠椅、跟住,6.4晚會,大串人家on膠及打飛機,跟著酒店做待應,現在,移民到英國。
痴線都分級數,龍心算係高級痴線,好過犯國安果條美國隊長果D低級痴線多多聲

7分似霆鋒

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021/10/30 21:19 發表
唔好以為佢係癲佬,佢好有料架
他是在非洲營商時遇到挫折才影到心理。 應該慢慢會調整好。

https://litalife.pixnet.net/blog/post/45596706

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2021-10-30 09:19 PM 發表

龍心用一口流利英語同鬼妹交流,完全屌打一眾「高學歷高質素」既黃屍手足。。。
在香港完成中小學後,便到澳洲攻讀IT學士及碩士。
英文都有番咁上下。

引用:
原帖由 9個正理想 於 2021-10-30 08:00 PM 發表
有乜咁出奇.
大把藍人趁機移民. 什麼愛國 講嘅啫.
其實藍移民先無問題,有口話人無口話自己既黃蟲先有問題

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-30 08:44 PM 發表
龍心係乜水??
一個即食麵牌子

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-10-30 09:23 PM 發表

他是在非洲營商時遇到挫折才影到心理。 應該慢慢會調整好。
聽聞佢係非洲做完生意後返黎香港,點知佢個女朋友已經同左人結婚,佢大受打擊痴左線,睇過條片龍心仲收埋好多佢呢個女朋友既相,相信傳聞係真

引用:
原帖由 努力不棄 於 2021-10-30 09:24 PM 發表

其實藍移民先無問題,有口話人無口話自己既黃蟲先有問題
點解冇問題?
藍絲唔係愛國+支持政府嘅咩.政府叫人去大灣區喎,你唔去即係反政府. 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]