• 瀏覽: 8,343
  • 回覆: 44
【本報綜合報道】台灣的蔡英文總統首度證實美國軍方派員赴台協助訓練,惹來對岸大陸政府及官媒狠批。台灣的行政院長蘇貞昌昨被問及美軍駐台會否增加戰爭風險時,表示台美互動良好,形容台軍防衞能力加強是很自然的事.........

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/content/兩岸國際/odn-20211030-1030_00180_002/被問美軍駐台會否致戰爭--蘇貞昌避答

美軍駐台問題會否引發戰爭,我想蘇先生心知肚明,只不過無意明說。

只會答到口震, 一話唔會可能轉頭轟炸機就在頭頂

我係呢個討論區由肥普到拜登, post日日都係美國(依家仲加埋…5粒擦鞋眼)發言論話點樣愛錫台灣點樣同年同日死點解幫台灣擋子彈, 但爆左依件事之後不單一粒聲都無仲避而不談, 睇黎美國佬好快猶如亞富汗個句是最佳分手時候

取消惠台政策再講戰爭啦

起碼會有強姦案

一定會

應該問台灣如何安排解決美國軍方的性慾!

我幫佢答,一定會。

避答...............驚呀??

引用:
原帖由 冗員七號 於 2021-10-30 08:11 AM 發表
台灣空軍一號即刻向東飛

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-10-30 11:05 AM 發表
應該問台灣如何安排解決美國軍方的性慾!
台妹歡迎你

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-30 11:11 AM 發表
避答...............驚呀??
台、港網軍日日撩大陸打,好似完全唔驚㗎。點解蘇貞娼避答?佢係咪知道一啲網軍唔知道嘅嘢?

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-10-30 11:20 AM 發表

台、港網軍日日撩大陸打,好似完全唔驚㗎。點解蘇貞娼避答?佢係咪知道一啲網軍唔知道嘅嘢?
1450網軍同黃人曱甴,都係算把啦

引用:
原帖由 冗員七號 於 2021-10-30 08:11 AM 發表
蘇氏頭頂會炸開一個洞?

又太監急

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]